Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ελβετίας και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Σερβέτ οριστικά στην 4η θέση, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την έξοδο της στην Ευρώπη, την στιγμή που η Σιόν θα προσπαθήσει να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής.


Ήττα με 1-3 για την Σερβέτ την προηγούμενη ή την προτελευταία αγωνιστική αν προτιμάτε στην έδρα της Λουγκάνο, με το αποτέλεσμα αυτό όμως να μην προβληματίζει καθόλου την ομάδα του 59χρονου Αλέν Γκάιγκερ (φωτό), καθώς είχε εξασφαλίσει ήδη τόσο την 4η θέση όσο φυσικά και την έξοδο της στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Μπροστά στο σκορ στο ματς με τη Λουγκάνο στο εικοστό λεπτό, αλλά αδικαιολόγητα παθητική σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα, δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλο της να πραγματοποιήσει την ανατροπή. Οκτώ νίκες, επτά ισοπαλίες και δύο ήττες για την Σερβέτ, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, περιμένοντας πάντως αρκετές αλλαγές από τον Γκάιγκερ, στο αρχικό της σχήμα.


Στην αντίπερα όχθη, 0-1 φιλοξενώντας την πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις, με το αποτέλεσμα αυτό να ρίχνει την Σιόν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας πλέον το αουτσάιντερ στη μεγάλη μάχη που δίνει με την Τουν για την αποφυγή των μπαράζ παραμονής. Το γκολ που έκανε την διαφορά στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις στο δέκατο τέταρτο λεπτό, βλέποντας στην συνέχεια το 0-1 να μην αλλάζει, παρά τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που υπήρχαν και από τις δύο πλευρές. Ζητούμενο η νίκη φυσικά για την Σιόν στο σημερινό ματς και την ίδια ώρα να μην κερδίζει η Τουν στην Ζυρίχη, την αδιάφορη ομώνυμη ομάδα. Υπάρχει πάντως και δεύτερο σενάριο για την Σιόν για να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής, καθώς μπορεί να το κάνει και με ισοπαλία, αρκεί στο άλλο ματς η Τουν να ηττηθεί από την Ζυρίχη, καθώς υπερτερεί λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, σε πιθανή ισοβαθμία. Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες για την Σιόν, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Μία νίκη για την Σερβέτ, μία και για την Σιόν και τρεις ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.


Επιλογή ρίσκου το «διπλό», καθώς είναι άγνωστη η αντίδραση της Σιόν αν την ίδια ώρα τα νέα δεν είναι καλά από την Ζυρίχη. Με το αν όμως δεν παίζεις στοίχημα και δεν πραγματοποιείς γενικότερα κάποια πράγματα στην ζωή.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία