Σε ρόλο φαβορί η Ελσίνκι φιλοξενώντας τη Λάχτι, ψάχνοντας το τρίποντο με το οποίο θα ισοβαθμήσει στην κορυφή την πρωταθλήτρια Κουόπιο και την Ίντερ Τούρκου, καθώς θα εκμεταλλευτεί τις χθεσινές απώλειες βαθμών τους στις εκτός έδρας μονομαχίες τους με την Σεϊναγιόεν και τη Μάριεχαμν, αντίστοιχα.


Πικρή γεύση για την Ελσίνκι από το 2-2 του Σαββάτου φιλοξενώντας την Κουόπιο, καθώς βάσει εικόνας και ευκαιριών, θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από τη μονομαχία της με την πρωταθλήτρια Φινλανδίας. Πίσω στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο δέκατο λεπτό, βλέποντας όμως την Ελσίνκι να κυριαρχεί στην συνέχεια και να φτάνει τελικά στην ισοφάριση στο εβδομήντα τέσσερα. Το προβάδισμα εκ νέου στην Κουόπιο, κόντρα μάλιστα στην ροή του αγώνα, στο εβδομήντα εννέα, με την Ελσίνκι όμως όχι μόνο να ισοφαρίζει δύο λεπτά αργότερα, αλλά να είναι άτυχη στο φινάλε, καθώς η πρωταθλήτρια Φινλανδίας κράτησε δια πυρός και σιδήρου, τον βαθμό της ισοπαλίας. Είχαν προηγηθεί, το εκτός 4-0 της πρεμιέρας σε βάρος της σημερινής της αντιπάλου, το εντός 3-1 με την Χάκα, το εκτός 0-1 από την Ίντερ, το 2-0 στο Τούρκου σε βάρος της ομώνυμης ομάδας και το 2-0 φιλοξενώντας την Ίλβες. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην αντίπερα όχθη, 0-0 φιλοξενώντας την Χόνκα, σε ένα μοιρασμένο ματς, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, στο οποίο η μοιρασιά των βαθμών στο φινάλε απέδωσε δικαιοσύνη. Είχαν προηγηθεί για τη Λάχτι, το βαρύ 0-4 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την σημερινή της αντίπαλο, το εντός 0-0 με την Σεϊναγιόεν, το 3-0 στην πρωτεύουσα σε βάρος της τοπικής Χέλσινγκφορς, το 0-3 στην έδρα της πρωταθλήτριας Κουόπιο και το 3-1 στο Τούρκου σε βάρος της ομώνυμης ομάδας. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Επτά νίκες για την Ελσίνκι, δύο για τη Λάχτι και έξι ισοπαλίες, στις 15 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην πρωτεύουσα, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).


Φαβορί η Ελσίνκι, αλλά απελπιστικά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, ψάχνοντας φυσικά κάτι πιο ελκυστικό.

Πρόταση: Over 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία