Σε ρόλο φαβορί η Σούντσβαλ φιλοξενώντας την ουραγό Λιουνγκσκίλε, ψάχνοντας το τρίποντο, με το οποίο θα πιάσει την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Χάλμσταντ, έστω και με ένα ματς περισσότερο.

 


Βαρύ 1-4 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την πρωτοπόρο Ντέγκερφορς, βλέποντας την Σούντσβαλ να γνωρίζει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και να προσγειώνεται ταυτόχρονα απότομα στην πραγματικότητα. Σε ρηχά νερά η Σούντσβαλ στο ντέρμπι κορυφής με την ανώτερη και πιο αποτελεσματική Ντέγκερφορς, το οποίο η αντίπαλο της «καθάρισε» ουσιαστικά στο πεντηκοστό πέμπτο λεπτό, όταν και βρέθηκε με προβάδισμα τριών τερμάτων. Το μόνο που κατάφερε στην συνέχεια, ήταν απλά να μειώσει στο εξήντα έξι, ενώ το 1-4 για τους φιλοξενούμενους, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα για την Σούντσβαλ, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην αντίπερα όχθη, επιτυχία σίγουρα το 0-0 φιλοξενώντας την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Χάλμσταντ, με τη Λιουνγκσκίλε πάντως σταθερά ή κολλημένη αν προτιμάτε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σύμμαχος η τύχη στο συγκεκριμένο ματς, καθώς πιέστηκε αρκετά από την Χάλμσταντ, αλλά κατάφερε τελικά να κρατήσει το μηδέν. Δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Λιουνγκσκίλε, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο μέσος Όλσον.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Σούντσβαλ και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Λιουνγκσκίλε. Πιο συγκεκριμένα, 3-2 το 2010, 3-0 το 2011 και 3-1 το 2013, με το νικηφόρο σερί της Σούντσβαλ να παίρνει τέλος με το 0-0 του 2014.


Ελκυστική, παραδόξως, για τα βαθμολογικά δεδομένα, η τιμή που συνοδεύει την Σούντσβαλ, καθώς να πω την αλήθεια δεν την περίμενα πάνω από 1,60.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία