Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των δύο ομάδων, με την Βαστέρας στην γραμμή των μπαράζ παραμονής και στο +1 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που με νίκη η Μπράγκε θα πιάσει την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Χάλμσταντ, έστω και με ένα ματς περισσότερο.


Τέσσερις συνεχόμενες ήττες για την Βαστέρας, η οποία μετά και το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στο Γκέτεμποργκ από την τοπική Έργκριτε, «υποχώρησε» στην 14η θέση και το +1 που προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά στο σκορ η Βαστέρας στο ματς με την Έργκριτε στο πενήντα επτά, πέφτοντας όμως στην συνέχεια «θύμα» ανατροπής, «πληρώνοντας» ουσιαστικά το ότι προσπάθησε στο τελευταίο τέταρτο περισσότερο να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα, παρά να ρισκάρει για ένα δεύτερο τέρμα. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Βαστέρας, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, εύκολο 3-0 φιλοξενώντας την Τρέλεμποργκ, με το οποίο η Μπράγκε επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές και με το οποίο βρέθηκε στο -3 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Χάλμσταντ. Αποφασισμένη για το τρίποντο στο ματς με την Τρέλεμποργκ η Μπράγκε, «καθαρίζοντας» πολύ νωρίς, με τα τέρματα των Πιγιάνα (11΄, 22΄) και Ζέτερστρεμ (14΄). Τρεις νίκες και δύο ήττες για τη Μπράγκε, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Βαστέρας, ισάριθμες για τη Μπράγκε και μία ισοπαλία, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην «Ίβερ Αρένα», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).


Αρνητικό σερί για την πιεσμένη και ευάλωτη αμυντικά Βαστέρας, με το «διπλό» της Μπράγκε σε τιμή που αξίζει, βάσει των παραπάνω, το ρίσκο, ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία