Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος στο πρωτάθλημα Απερτούρα, με τη Νεκάξα να έχει ξεκινήσει με δύο ήττες, ψάχνοντας τον πρώτο ή τους πρώτους της βαθμούς, την στιγμή που η Αμέρικα θα θέλει να δώσει συνέχεια στο απόλυτο.

 


Χωρίς βαθμό η Νεκάξα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, γνωρίζοντας «φυσιολογικά», από την στιγμή που ήταν το αουτσάιντερ, την ήττα στην πρεμιέρα από την Τίγκρες με 0-3, ενώ 0-1 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Χουάρες. Μοιρασμένο το ματς στην έδρα της Χουάρες, με σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους τελικά μπροστά στο σκορ με πέναλτι στο εξηκοστό πρώτο λεπτό. Με αριθμητικό πλεονέκτημα ακολούθως η Νεκάξα, στο αμέσως επόμενο λεπτό, αδυνατώντας όμως να το εκμεταλλευτεί και να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, έξι βαθμοί για την Αμέρικα, η οποία μετά το 2-1 της πρεμιέρας στην έδρα της Πατσούκα, επικράτησε 4-0 εντός της Τιχουάνα. Προβληματισμός για την ομάδα του 52χρονου Μιγκέλ Ερέρα (φωτό), μόνο στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Τιχουάνα, στο οποίο πάντως βρέθηκε 1-0 μπροστά στο σκορ, ενώ το νερό στο αυλάκι στο πενήντα επτά, όταν η Τιχουάνα πέταξε ουσιαστικά λευκή πετσέτα στο 2-0 από τον Βαλντές. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Νεκάξα, ισάριθμες για την Αμέρικα και τέσσερις ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).


Επιλογή μου το «διπλό», μάλιστα σε μια ικανοποιητική τιμή, ποντάροντας στο momentum της Αμέρικα, παρά το γεγονός πως το αγωνιστικό δείγμα είναι σχετικά μικρό.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία