Στη Μαδέιρα το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη Μαρίτιμο να θέλει όχι μόνο να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά να αφήσει πίσω της και το 0-2 της πρεμιέρας στην έδρα της Σάντα Κλάρα, την στιγμή που η Τοντέλα έρχεται από το οδυνηρό, τουλάχιστον βάσει εξέλιξης, 1-1 φιλοξενώντας την Ρίο Άβε.

 


Απόλυτα δίκαιο 0-2 στην πρεμιέρα για τη Μαρίτιμο στις Αζόρες από την τοπική Σάντα Κλάρα, σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του 51χρονου Λίτο Βιντιγκάλ (φωτό) πήρε ότι της άξιζε, καθώς κινήθηκε σε ρηχά νερά. Ένα ματς επίσης, στο οποίο η Μαρίτιμο απείλησε ουσιαστικά μόνο μια φορά στο δεύτερο ημίχρονο και στο οποίο η αντίπαλος της έκανε τα απολύτως απαραίτητα για να φτάσει στο τρίποντο, με τα τέρματα της στο πενήντα επτά και το εβδομηκοστό δεύτερο λεπτό. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, οδυνηρό όπως προαναφέρθηκε 1-1 φιλοξενώντας την Ρίο Άβε, στο οποίο η Τοντέλα είδε την αντίπαλο της να της «κλέβει» ουσιαστικά τη μπουκιά από το στόμα, καθώς ισοφάρισε στο ενενηκοστό δεύτερο λεπτό. Νωρίτερα, μπροστά στο σκορ η Τοντέλα στο όγδοο λεπτό, με κεφαλιά του Ρικάρντο Άλβες, σημειώνοντας όμως, πως πριν το 1-0 υπήρχαν δικαιολογημένα παράπονα από την Ρίο Άβε, για ένα γκολ που κακώς της ακυρώθηκε, παρά την χρησιμοποίηση του VAR (3΄). Σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν στην συνέχεια, περισσότερες πάντως για την Ρίο Άβε, ενώ ένα δοκάρι για την Τοντέλα στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τέσσερις συνεχόμενες νίκες για τη Μαρίτιμο από το 2016 μέχρι το 2019, μάλιστα με μηδέν παθητικό, με το σερί αυτό όμως να παίρνει τέλος στο περσινό πρωτάθλημα, όπου η Τοντέλα επικράτησε με 3-2, στα πέντε συνολικά ματς των δύο ομάδων στη Μαδέιρα, για την τελευταία δεκαετία.


Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Πρόταση: 1

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία