Προμηθέας – Γκραν Κανάρια

 

Στα χαρτιά η Γκραν Κανάρια είναι η καλύτερη ομάδα, όμως ο Προμηθέας είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να κάνει την ζημιά στην αντίπαλό του.

 

Επιπλέον μιλάμε για ένα απίστευτα κουραστικό ταξίδι για την Γκραν Κανάρια, η οποία είχε και υποχρεώσεις στην Ισπανική Λίγκα, οπότε η κούραση θα παίξει τον ρόλο της δεδομένα στην εν λόγω αναμέτρηση.

 

Εμείς θα στηρίξουμε τον Προμηθέα και θα σας δώσουμε σαν επιλογή το 1, με την ελπίδα ότι η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα μας παρουσιάσει πρόσωπο ανάλογο με αυτό που μας έδειξε στο Σούπερ Καπ.

 

Πρόταση 1 με απόδοση 1.90

 

Χάποελ Ιερουσαλήμ – Σαν Πάμπλο Μπούργος

 

Οι στοιχηματικές φαίνεται πως μας κάνουν ένα… δώρο στο εν λόγω ματς, καθώς, παρότι η Χάποελ είναι από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο και όχι μόνο για την αναμέτρηση έχουν πολύ ψηλά την απόδοση στο 1!

 

Συγκεκριμένα η νίκη της ομάδας του Όντεν Κάτας βρίσκεται στο 2.26, απόδοση που αξίζει το όποιο ρίσκο πάρει κανείς, καθώς η ποιότα και η εμπειρία των τυπικά γηπεδούχων, μαζί με την προσθήκη του Νίκου Παππά, μπορούν να κάνουν την διαφορά.

 

Πρόταση 1 με απόδοση 2.26

 

Τουρκ Τέλεκομ – Ντιζόν

 

Ακόμα μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση έχει το σημερινό πρόγραμμα του Φάιναλ 8, με την Τουρκ να κοντράρεται με την Ντιζόν.

 

Η τουρκική ομάδα είναι πιο έμπειρη, έχει παίκτες με ποιότητα και μπορεί να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, ενώ εμείς θα προτείνουμε και ένα μικρό χάντικαπ, το οποίο θα εκτοξεύσει την απόδοση.

 

Πρόταση Τουρκ Τέλεκομ (-2,5) με απόδοση 1.97

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία