Επιτέλους Ευρωλίγκα! Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση επιστρέφει και μαζί και οι στοιχηματικές μας προτάσεις σε αυτή, με τον ματς του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις να είναι το πρώτο για ελληνική ομάδα.

 

Οι Πειραιώτες έχουν το πάνω χέρι, παίζουν στην έδρα τους, έστω και αν αυτή είναι άδεια και έχουν πολύ μεγαλύτερη ποιότητα από την λιθουανική ομάδα.

 

Πρώτη μας επιλογή λοιπόν θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού με πάνω από 6,5 πόντους, με την απόδοση σε αυτή την πρόταση να είναι άκρως θελκτική.

 

Πρόταση Ολυμπιακός -6,5 με απόδοση 1.83

 

Και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο, με την Ζαλγκίρις να είναι μια οάδα που θα δώσει αρκετή βάση στο μακρινό της σουτ προκειμένου να κάνει την έκπληξη. Έτσι το ματς αναμένεται να πάει ψηλά, αλλά όχι στον… Θεό, οπότε το Under 153,5 πόντοι είναι μια μεστή επιλογή.

 

Πρόταση Under 153,5 με απόδοση 1,80

 

Πάμε τώρα σε μια τελευταία επιλογή και θα σταθούμε στην Ζαλγκίρις και πιο συγκεκριμένα στον Τζόφρι Λοβέρν. Ο Γάλλος είναι το σημείο αναφοράς για την ομάδα του Κάουνας και θα πάρει πολλές μπάλες κοντά στο καλάθι.

 

Για αυτό τον λόγο η επιλογή μας θα είναι το Over 10,5, η απόδοση του οποίοι δεν είναι πολύ μεγάλη, όμως είναι ικανοποιητική.

 

Πρόταση Λοβέρν Over 10,5 πόντοι με απόδοση 1.75

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία