Η Ένωση αντιμετωπίζει τη Νίμπουργκ, σε ένα παιχνίδι όπου ξεκάθαρα η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι το φαβορί και αυτό δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση.

 

Η ΑΕΚ παίζει στο σπίτι της, έχει ποιότητα και τρομερή εμπειρία, που της δίνει την δυνατότηα να κάνει το κάτι παραπάνω και να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

 

Εμείς στοιχηματικά θα επιλέξουμε εννοείται την ΑΕΚ και θα προτείνουμε ένα μικρό χάντικαπ των 5,5 πόντων, προκειμένου να ανεβάσουμε την απόδοση στο ποντάρισμά μας.

 

Πρόταση ΑΕΚ -5,5 με απόδοση 1.75

 

Στα ειδικά στοιχήματα του ματς θα πάμε στον Κιθ Λάνγκφορντ. Ματς σαν αυτό είναι κομμένα και ραμένα για τον Αμερικανό σταρ της ΑΕΚ, ο οποίος για ακόμα ένα ματς αναμένεται να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της ΑΕΚ.

 

Έτσι λοιπόν θα επιλέξουμε το  Over 16,5, με την ελπίδα ο ίδιος να κάνει ακόμα ένα ματς σαν τα περσινά και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

 

Πρόταση Λάνγκφορντ Over 16,5 με απόδοση 1.75

 

Στο άλλο ματς της ημέρας και τον ισπανικό εμφύλιο ανάμεσα σε Τενερίφη και Σαραγόσα, η ομάδα από τις Κανάριες Νήσους έχει εννοείται τον πρώτο λόγο σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόκριση.

 

Έχει ποιότητα και μεγάλη εμπειρία, ενώ στην Ισπανία έχει ξεκινήσει πολύ καλά, με τρεις νίκες στα πρώτα τρία ματς.

 

Με βάση λοιπόν όλα αυτά, η επιλογή μας θα είναι ο Γιώργος Μπόγρης και η παρέα του, στο οποίο επίσης θα βάλουμε ένα μικρό χάντικαπ για να ανεβάσουμε την απόδοση.

 

Πρόταση Τενερίφη -1,5 με απόδοση 1.83

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία