Η Μπούργος είναι δεδομένα η μεγάλη έκπληξη του Final-8. Αφησε εκτός το μεγάλο φαβορί, την Χάποελ και στην συνέχεια υπέταξε την Ντιζόν. Μπορεί όμως να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής;

 

Η ΑΕΚ έχει ποιότητα, παίζει στην έδρα της και δύσκολα θα αφήσει την Μπούργος να κάνει τα… δικά της, χάρη στην μεγάλη εμπειρία των παικτών της. Έτσι λοιπόν εμείς θα πάμε με την Ένωση και θα στηρίξουμε τη νίκη της.

 

Η πρότασή μας λοιπόν θα είναι το 2, με την απόδοση να φτάνει στο 1.75, νούμερο αρκετά ικανοποιητικό.

 

Πρόταση 2 με απόδοση 1.75

 

Αυτό είναι από τα παιχνίδια που πραγματικά… φωνάζει το όνομα του Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός έχει αποδώσει τρομερά μέχρι στιγμής στην διοργάνωση και αναμένουμε πως θα κάνει και πάλι το ίδιο, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη, Η πρότασή μας λοιπόν θα είναι το Over 17,5 πόντοι του Αμερικανού.

 

Πρόταση Λάνγκφορντ Over 17,5 πόντοι με απόδοση 1.85

 

Τέλος θα πάμε σε μια επιλογή για την Μπούργος, η οποία δεν θα είναι άλλη από τον Ντέγιαν Κράβιτς. Ο Σέρβος κάνει απόστευτο τουρνουά και αναμένεται να πάρει μπάλες απέναντι στην γραμμή της Ένωσης, οπότε θα έχει αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Η πρότασή μας λοιπόν θα είναι το Over 10,5 πόντοι του άλλοτε παίκτη του Πανιωνίου.

 

Πρόταση Κράβιτς Over 10,5 πόντοι με απόδοση 1.80

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία