Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Σάντα Κρουζ» του Ριμπεϊράο Πρέτο, με την τοπική Μποταφόγκο SP να ψάχνει το τρίποντο, με το οποίο θα ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που με νίκη η Αμέρικα Μινέιρο, θα εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα.

 


Δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες για τη Μποταφόγκο SP, με 0-1 αρχικά από την Σαπεκοένσε και 0-2 στην συνέχεια από την Σαμπάιο Κορέα, με τις οποίες «υποχώρησε» στην 17η θέση και στην επικίνδυνη ζώνη. Μοιρασμένο και με ευκαιρίες εκατέρωθεν το ματς στην έδρα της Σαμπάιο Κορέα, το οποίο κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων και την αστοχία της Μποταφόγκο SP, με τα τέρματα για τη νικήτρια ομάδα του Σάο Λουίς του Μαρανιάο στο τριακοστό τρίτο και το ογδοηκοστό έβδομο λεπτό. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες για τη Μποταφόγκο SP, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο «Σάντα Κρουζ», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενα τρίποντα για την Αμέρικα Μινέιρο, με το σπουδαίο 2-1 αρχικά στο Σαλβαντόρ σε βάρος της τοπικής Βιτόρια και το 2-0 στην συνέχεια την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη Ναούτικο, να την φέρνουν στην 4η θέση και στο +3 από την 5η στον βαθμολογικό πίνακα, Αβαΐ, μάλιστα με ένα ματς λιγότερο. Κυρίαρχος η Αμέρικα Μινέιρο στο ματς με τη Ναούτικο, με το 1-0 με εκτός περιοχής σουτ του Φελίπε Ασεβέδο στο είκοσι επτά και το 2-0 με προβολή του Φελίπε Αουγκούστο σε άδειο σχεδόν τέρμα, στο εβδομήντα εννέα, με την ομάδα του Μπέλο Οριζόντε μάλιστα, να έχει σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για την Αμέρικα Μινέιρο, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ιντεπεντένσια», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Ισοπαλία με 0-0 το 2019, στο μοναδικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μποταφόγκο SP.


Αρκετή πίεση στη Μποταφόγκο SP, η οποία πάντως δεν είναι εύκολος αντίπαλος στο «Σάντα Κρουζ», ακόμα και για την 4η στον βαθμολογικό πίνακα, Αμέρικα Μινέιρο. Το ειδικό στοίχημα των λίγων τερμάτων η επιλογή μου στο συγκεκριμένο ματς, το οποίο περιμένω να είναι κλειστό, αποφεύγοντας φυσικά το ρίσκο με οποιοδήποτε σημείο.

Πρόταση: Under 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία