Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Αντρέι Ρούμπλεφ για τη δεύτερη αγωνιστική του Nitto ATP Finals 2020. Οι δυο τενίστες, οι οποίοι ξεκίνησαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, θα παλέψουν για τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε στην πρεμιέρα από τον Ντομινίκ Τιμ με 2-1 και βρίσκεται σε ελαφρώς πιο ευνοϊκή θέση από τον Ρώσο καθώς είχε πάρει ένα σετ από τον Αυστριακό, σε αντίθεση με τον Ρούμπλεφ που ηττήθηκε με 2-0 απ’τον Ναδάλ. Ο Ρούμπλεφ έχει ρεκόρ 40-9 αυτή την χρονιά, με 11 από αυτές τις νίκες να έρχονται στα τρία μεγάλα τουρνουά της σεζόν.
Ο Τσιτσιπάς έχει 28-13 και είναι φυσικά ο παίκτης που καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Λονδίνο.

 

Ηead-to-head: Αυτή θα είναι η 5η αναμέτρηρη μεταξύ των δυο τενιστών,με το σκορ να είναι ισόπαλο 2-2 στις τέσσερις προηγούμενες.

 

***Τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και ο Αντρέι Ρούμπλεφ δεν έχουν περιθώριο για άλλη ήττα, οπότε αναμένεται να τα δώσουν “όλα για όλα” και να παλέψουν για τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Νομίζω όμως πως στο τέλος αυτής της μάχης αυτός που θα χαμογελάσει θα είναι ο Έλληνας τενίστας.

 

Πρόταση:Νικητής Στέφανος Τσιτσιπάς με 2-1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία