Η Ευρωλίγκα δεν έχει μόνο Ολυμπιακό, καθώς το σημερινό πρόγραμμα έχει και το ματς της Εφές με την Βιλερμπάν, εκεί όπου η τουρκική ομάδα θέλει τη νίκη προκειμένου να αφήσει πίσω την… εφιαλτική βραδιά απέναντι στην Μπασκόνια.

 

Απέναντι στην Γαλλική ομάδα η λογική λέει πως η Εφές δεν θα έχει πρόβλημα, παρά το… παράξενο αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας.

 

Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν είναι πιο έμπειρο, πιο ποιοτικό και φυσικά έχει τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος αυτή τη φορά θα κάνει τα… δικά του.

 

Η πρότασή μας θα είναι η νίκη της Εφές με πάνω από 7,5 πόντους, η απόδοση της οποίας βρίσκεται σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο.

 

Πρόταση Εφές (-7,5) με απόδοση 1.90

 

Πάμε τώρα στα ειδικά και συγκεκριμένα στον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ στο προηγούμενο ματς. Ο σταρ της Εφές δεν γίνεται να κάνει χειρότερη εμφάνιση από αυτή της περασμένης αγωνιστικής και η λογική λέει πως κόντρα στην Βιλερμπάν θα βρει και πάλι τον εαυτό του και το χέρι του.

 

Σε αυτό θα ποντάρουμε κι εμείς και συγκεκριμένα τα τρίποντά του. Ο όριό του είναι στα 2,5 και αυτό είναι… παιχνιδάκι για τον καλό Σέιν Λάρκιν, οπότε το over  θα είναι η επιλογή μας.

 

Πρόταση Λάρκιν over 2,5 τρίποντα με απόδοση 2.15

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία