Στο Bendegodi η Ελλάς Βερόνα υποδέχεται την Πάρμα στο πέσιμο της αυλαίας της τρέχουσας αγωνιστικής με τους γηπεδούχους να ευελπιστούν πως μετά τις δυο διαδοχικές ήττες που υπέστησαν από την Ρόμα και την Ουντινέζε να μπορέσουν επιστρέφοντας στην έδρα τους να επιστρέψουν και στις νίκες απέναντι στην απογοητευτική και προτελευταία του πίνακα ομάδα του Ρομπέρτο Ντ΄Αβέρσα.

 

Η Βερόνα πριν ηττηθεί σε Ρώμη και Ούντινε μετρούσε μόλις μια ήττα στα πέντε αμέσως προηγούμενα παιχνίδια της ενώ στο “σπίτι” της ο απολογισμός της είναι αρκετά ανταγωνιστικός για τα δεδομένα της και μεταφράζεται σε : 5-2-3.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν στις υπηρεσίες των τιμωρημένων: Μάρκο Φαραόνι- Ματία Ζακάνι ενώ οι: Στουράρο- Μπενάσι- Φαβίλι και Βελόσο είναι τραυματίες.

 

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα και στο -4 από την γραμμή του υποβιβασμού και την 17η Τορίνο αλλά το χειρότερο από όλα είναι το κακό momentum που βρίσκεται στην παρούσα φάση δηλαδή οι 9/10 ήττες που αριθμεί στα αντίστοιχα τελευταία της παιχνίδια.

Γενικότερα μετράνε 1/18 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ μακριά από το Ennio Tardini ο απολογισμός τους είναι επίσης αποκαρδιωτικός με 1/10 νίκες.
Επίσης δεν έχουν καταφέρει να βρούνε δίχτυα στα 6/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

 

Προϊστορία: Η Βερόνα από τα 16 μεταξύ τους παιχνίδια έχει κερδίσει τα μισά ενώ αντίστοιχα έχει χάσει στα 6 από αυτά.

 

* Με δεδομένα τα αγωνιστικά χάλια της Πάρμα ( 7/9 ήττες από το ημίχρονο και 9/10 γενικά ) θα εμπιστευτώ εδώ τον Άσο της Βερόνα η οποία ειδικά στην έδρα της δείχνει αρκετά αξιόπιστη. Στο 2,20 ο Άσος στο διαδίκτυο έχει αξία.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία