275 Γκρίμσμπι-Φόρεστ Γκριν

 

Πέντε ήττες και μία νίκη σε έξι παιχνίδια για την Γκρίμσμπι που πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις και όντας τελευταία ετοιμάζεται για υποβιβασμό αν δεν συνέλθει. Πλην του 3-0 με τη Σκάνθορπ στα υπόλοιπα παιχνίδια, η γηπεδούχος χάνει οριακά Η μοναδική νίκη ήταν με την Κροουλι στην τελευταία εξάδα των αγώνων με 2-1.

Εντός έδρας έχει 3-4-8.

 

Η Φόρεστ Γκριν, υπέστη ήττα -σοκ απο τη Στιβενέιτζ με 3 -0 . Και είναι ανησυχητικό για την ομάδα που έχει στόχο την άνοδο(είναι 3η τώρα) ,διότι είχε δεχτεί τρία γκολ και απο τη Σάουθεντ(1 -3 εντός έδρας). Γενικά έχει 1 -0 -2) στην τελευταία τριάδα αγώνων ,ενώ έχει 4 – 0-2 στα τελευταία έξι. Μακριά απο την έδρα της έχει 8 -4 -4.

 

Προϊστορία: 5-2-1 , πέρσι 2-2.

Εκτίμηση: Λογικά η Γκρίμσμπι θα παίξει αμυντικά ,αλλά η Φόρεστ είναι άκρως επιθετική ομάδα και μπορεί το οβερ να το κανει μόνη της.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver

 

 

466 Μόρκαμπ-Καρλάιλ

 

Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για την Καρλάιλ να διεκδικήσει την άνοδο μέσω πλέι οφ ,όντας στο -6 απο την 7η θέση ,αλλά με τρία παιχνίδια λιγότερα. Σε κακή κατάσταση η ομάδα που έχει έξι παιχνίδια χωρίς νίκη (0 – 1 -5) με τρεις ήττες όλες στο over και πέντε στα έξι στο γκολ -γκολ. Εκτός έδρας έχει 4 -3-7 .

 

Η Μόρκαμπ, απο την άλλη, έχει τρεις νίκες και μία ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια , αλλά παίζει επιθετικά και δεν φοβάται τους αντιπαλους της έχοντας αξιοθαύμαστη ισορροπία στις γραμμές της. Εντός έχει 8-4 -3.

 

Προϊστορία: 0-2-4 την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Μένω μακριά απο το σημείο, αν και με “τρώει” το χέρι μου για Χ2, και θα πάω με το γκολ γκολ
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία