Τριάδα από τη Λιγκ 2 με τη Ντόνκαστερ να μοιάζει με το μεγάλο φαβορί, ωστόσο δεν θα είναι εύκλολο το διπλό.

 

Γεοβιλ-Πόρτσμουθ

 

Μετά από δύο ήττες, ήρθε ο βαθμός για την Εξετερ με το 0-0 κόντρα στην Εξετερ να την αδικεί. Εντός έδρας μετρά 6-2-4, ενώ γενικά είναι ισορροπημένη ομάδα η οποία μπορεί να αλλάζει το παιχνίδι της ανάλογα με τον εκάστοτε αντίπαλο της. Και σε αυτό παιζει μεγάλο ρόλο ο προπονητής Ντάρεν Γουέι.

 

Η Πόρτσμουθ έβγαλε εκ νέου τη δυναμική της στο ματς απέναντι στη Νιούπορτ απο την οποία έχανε με 2-0 αλλά κατάφερε να “γυρίσει” το ματς και να κάνει το 2-3. Εκτός έδρας έχει 6-3-3 , δείχνοντας δύο πρόσωπα/ Αλλες φορές προσπάθησε να παίξει αμυντικά και άλλες φορές επιθετικά κάτι που το έχουμε δεί στα δύο από τα τελευταία τρία ματς , κόντρα στη Νιούπορτ αλλά και στη Λούτον.

 

Προϊστορία: 0-1-1 ,με πιο πρόσφατο για το Πρωτάθλημα το 1-1. Φέτος έπαιξαν και στο Λιγκ Τρόφι με τη Γέοβιλ να κερδίζει 4-3.

 

Εκτίμηση: Το διπλό της Πόρτσμουθ, σε αυτή την απόδοση μου ταιριάζει.

 

Τσέλτεναμ-Γουίκομπ

 

Σε κακή κατάσταση η Τσέλτεναμ η οποία μετρά τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και μάλιστα με πολλά αμυντικά κενά. Σε αυτό το διάστημα,νίκησε μόνο τη Μόρκαμπ με 2-1. Παράλληλα, έχει 5 στα 6 goal -goal.
Εντός έχει 2-5-5.

 

Η Γουίκομπ, μετρά 8 παιχνίδια αήττητη (6-2-0) όντας σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Στο 3-3 με την Πλίμουθ, εκτός έδρας, έβγαλε απίστευτη αντίδραση δείχνοντας ότι πέρα από μία καλά δομημένη ομάδα που προσέχει πολύ την άμυνα και εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που της δίνονται για να σκοράρει. Ουσιαστικά, ήταν η πρώτη απώλεια μετά από 6 σερί νίκες.

 

Προϊστορία: 1-1-2, με πιο πρόσφατο το πέρσινο 1-1-2 με τρία Over.

 

Εκτίμηση: Η λογική λέει ότι η Τσέλτεναμ θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει την αντίπαλο της. Λογικά, η Γουίκομπ θα παίξει το παιχνίδι της. Το διπλό του 2.20 μου κάνει, σαν δεύτερη επιλογή το γκολ γκολ..

 

Μάνσφιλντ-Ντόνκαστερ

 

Ενα από τα ματς παγίδα για το φαβορί(Ντόνκαστερ). Οι γηπεδούχοι, εκεί που φάνηκε να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό έχουν ξεκινήσει μία κοιλιά η οποία είναι ένα πολύ καλό ερώτημα πότε θα σταματήσει. Μετρούν 3 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα.

 

Η Ντόνκαστερ, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο οριακές νίκες κόντρα σε Γκρίμσμπι(1-0) και Νότς Κάουντι, το πιο πρόσφατο με το 0-1. Μετρά τρία σερί Under και ισάριθμα No goal. Εκτός έδρας είναι μέτρια (6-0-5).

 

Προϊστορία: Φέτος έπαιξαν για το Λιγκ Τρόφι για πρώτη φορά και η “Ντόνι” νίκησε με 0-2.

 

Εκτίμηση: Τα λίγα γκολ σαν πρώτη επιλογή και η κόντρα του διπλού είναι εξαιρετική.