Τριάδα από τη Λιγκ 2 με δύο “δυνατά” φαβορί (Καρλάιλ και Ντόνκκαστερ) φαινομενικά όμως. Πάμε να διαβάσουμε ανάλυση και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

 

Καρλάιλ-Γκρίμσμπι

 

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Καρλάιλ, η οποία μετρά 7 παιχνίδια αήτττητη(4-3-0) , με την “αδυναμία” της να έγκειται στο ότι ναι μεν δεν χάνει εκτός έδρας αλλά φέρνει ισοπαλίες . Εντός έδρας ,ωστόσο, είναι αήττητη στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια(8-3-0), έχοντας 7 σερί νίκες.

 

Η Γκρίμπσμπι , αποχαιρέτησε με το καλύτερο τρόπο το 2016 ,μαζεύοντας τέσσερις βαθμούς, στο 2-0 επί της Ακρινγκτον, ενώ κράτησε στο 0-0 την Μπλάκπουλ. Και όλα αυτά μετά από τρεις ήττες σερί. Εκτός έδρας έχασε το αήττητο 7 αγώνων,με δύο σερί απώλειες απο ήττες κόντρα σε Κρόουλι και Ντονκάστερ.

 

Προϊστορία: 2-1-1,με πιο πρόσφατο το 1-1 του 2007 για το Κύπελλο.

 

Εκτίμηση: Η Καρλάιλ έχει τεράστια δυναμική εντός έδρας ,η Γκρίμσπι παίζει επιθετικά εκτός, άρα το γκολ γκολ σαν πρώτη επιλογή και μετά το Over είναι εξαιρετικές σαν επιλογές.

 

Ντονκαστερ-Στιβενέιτζ

 

Πήρε την ισοπαλία κόντρα στην Μάνσφιλντ(1-1) η Ντόνκαστερ, παίζοντας όσο ακριβώς έπρεπε και τώρα παίζει εντός έδρας για να πάρει τη νίκη που θα την κρατήσει στην πρώτη τριάδα. Τεράστια η δυναμική του “Κιπμοουτ” έχοντας εκεί 20 παιχνίδια αήττητη (15-5-0).

 

Η Στιβενέιτζ, μετρά 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια με πολλά προβλήματα στην άμυνα έχοντας δεχτεί 9 γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς που έχει δώσει. Εκτός έδρας, πάντως, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας 6 σερί νίκες μακριά από την έδρα της και μία ισοπαλία ,πριν το καλό της σερί.

 

Προϊστορία: Κάκιστη η προϊστορία για τη “Ντόνι” (0-1-2).

 

Εκτίμηση: Ξέρετε ότι την προϊστορία την τιμάμε πάντα, όπως και τα σερί..Η λογική του γκολ γκολ είναι αρκετά safe, σαν σημείο ο άσος.

 

Μόρκαμπ- Κρου

 

Ματς που “υπόσχεται” πολλά γκολ. Η Μόρκαμπ μετρά 4 ήττες και 2 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια βγάζοντας ασοβαρότητα, αλλά σε κατί είναι σταθερή τουλάχιστον. Είναι ομάδα του Over σε κάθε περίπτωση, πλήν του αγώνα με τη Μάνσφιλντ, όπου κέρδισε με 0-1.

Εντός έδρας μετρά μόλις μία νίκη και 8 ήττες και 8 Over σε αυτό το διάστημα.

 

Η Κρου έχει να κερδίσει από τον....πρώτο γύρο,όταν και νίκησε την αποψινή αντίπαλο της με 2-1..Εκτοτε, έχει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία, ενώ έχει χάσει τα δύο πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.

 

Προϊστορία: Δύο σερί διπλά για την Κρου και ένας άσος τα..παλιά τα χρόνια για την Μόρκαμπ.. Συνέπεια και στα τρία ματς τα πολλά γκολ..

 

Εκτίμηση: Over, στη χειρότερη γκολ γκολ...