Ξεχωριστό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση στο «Παχαρίτος», βλέποντας τη Νουμάνθια στην 15η θέση και το +2 από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που η Ουέσκα μάχεται να κρατηθεί εντός της πρώτης εξάδας.


Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, τελευταίο αγωνιστικό δείγμα για το 2016 για τη Νουμάνθια το εντός 3-1 σε βάρος της Μαγιόρκα, σε ένα ματς όπου καθοριστικό ρόλο έπαιξε το τέρμα του Μανού ντελ Μοράλ στο σαράντα πέντε, χρονικό σημείο που διαμορφώθηκε το 2-1 και η αποβολή στο ίδιο λεπτό για τους φιλοξενούμενους. Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για τη Νουμάνθια σε δέκα ματς στο «Παχαρίτος» ενώ στο Κόπα Άφρικα με την εθνική του Μαρόκου ο γκολκίπερ Μουνίρ.


Στον αντίποδα, δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις για την Ουέσκα στο κλείσιμο της περσινής χρονιάς, με πρώτη το 1-1 του πρωταθλήματος με την Λούγκο και ακολούθως το 1-2 και τον αποκλεισμό της στην φάση του κυπέλλου από τη Λας Πάλμας. Μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Ουέσκα σε δέκα ματς μακριά από το γήπεδο της ενώ τιμωρημένος ο αμυντικός Ακαπό.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Νουμάνθια, μία για την Ουέσκα και μία ισοπαλία, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία στο «Παχαρίτος».


Στοιχηματικά, αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, βλέποντας τη Νουμάθια αρκετά δυνατή στο «Παχαρίτος», έχοντας όμως απέναντι σήμερα ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα βρίσκει δίχτυα σε οκτώ συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ανεξάρτητα αποτελέσματος.

Πρόταση: Over 2,5