Μια κατηγορία διαφορά έχουν οι δύο ομάδες, με την Μπορντό να δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

Οι δύο ομάδες δεν έχουν σταθερή πορεία στις κατηγορίες που αγωνίζονται και ως εκ τούτου το αποψινό παιχνίδι περιλαμβάνει αρκετά ερωτηματικά, ως προς την αγωνιστική τους εικόνα στο γήπεδο.

 

Η Κλερμόν κέρδισε στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2016. Επικράτησε εύκολα 3-0 της Όρλεαν, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας της Β΄ κατηγορίας. Εντός έδρας έχει στο σύνολο της καλές εμφανίσεις και συγκομιδή που μεταφράζεται σε τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 8-9.


Η Μπορντό από την άλλη πλευρά βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, Πέρασε ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής κρίσης και στα τελευταία πέντε ματς δεν κατάφερε να πετύχει ούτε μια νίκη. Έχασε τρία ματς και έφερε δύο ισοπαλιες.
Ο τεχνικός της φιλοξενούμενης, Γκουβερνέκ έχει αμφίβολους τους Ρολάν και Πλασίλ που δεν προπονήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

 

Πρόταση: Το κύπελλο είναι θεσμός που ενδιαφέρει τη Μπορντό, η οποία μπορεί να πανηγυρίσει νίκη μετά από καιρό.

 

Πρόταση: 2