Τα πολλά προβλήματα που έχει ο Ηρακλής δεν του επιτρέπει να έχει ηρεμία στα αποδυτήρια παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Σάββα Παντελίδη. Πρόκειται για το ντέρμπι ουραγών της βαθμολογίας, αφού αμφότερες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

 


Ο Ηρακλής είναι ουραγός με επτά πόντους και η Βέροια βρίσκεται από πάνω του, έχοντας οκτώ. Τα αποτελέσματα που έχουν φέρει οι δύο ομάδες είναι στο σύνολο τους αρνητικά. Αμφότερες οι ομάδες μετρούν από μια νίκη στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ηττα με 2-1 από τη Λάρισα, σε ένα ματς στο οποίο προηγήθηκαν και έδειχναν ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από το ματς. Παρά το γεγονός ότι έπαιξαν και με παίκτη περισσότερο, τελικά έφυγαν με άδεια χέρια από το γήπεδο.


Εντός έδρας η Βέροια δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και δύτο ήττες, ενώ έχει σκοράρει μόλι δύο φορές.
Στα αγωνιστικά, τριγμούς έφερε η απόφαση του Παντελή Καπετάνου να αποχωρήσει από την ομάδα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον πείσουν να παραμείνει για να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή την σειρά των δύσκολων και συνεχόμενων αγώνων. Για το ματς με τον Ηρακλή ο Καπετάνος υπολογίζεται κανονικά αφού βρίσκεται στην αποστολή.


Ο Ηρακλής απόπ την πλευρά του εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να πετύχει νίκη. Μετράει δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με τέρματα 2-10.
Ο γηραιός πάντως ίσως έχει νέα πρόσωπα στην σύνθεση του, αφού γίνεται αγώνας να προλάβουν το ματς οι Δώνης και Τζανετόπουλος, οι οποίοι τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα.

 

Πρόταση: Πρόκειται για πολύ κρίσιμο ματς για την ομάδα που θα το κερδίσει. Ελαφρύ προβάδισμα φαίνεται να έχει η Βέροια, αλλά με αυτές τις ομάδες δεν μπορεί κανείς να είναι ποτέ σίγουρος.

 

Πρόταση: Under 2.5