Στο Stark΄s Park διεξάγεται ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της τρέχουσας αγωνιστικής ανάμεσα στην 5η στην βαθμολογία Ρέιθ Ρόβερς και την 4η Φόλκερκ με την διαφορά τους στον σχετικό πίνακα να είναι οι δυο βαθμοί και κοινό παρανομαστή τον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από ένα πλασάρισμα στα μπαράζ ανόδου στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το 2017 με το... αριστερό αφού έχασαν μπροστά στο κοινό τους 0-2 από την Ντανφέρμλιν που είναι προτελευταία στον σχετικό πίνακα.

Το ίδιο αποκαρδιωτικός ήταν και ο... επίλογος τους στο φινάλε ενώ του 2016 αφού έκλεισαν την χρονιά με συμπληρωμένα έξι ματς δίχως “τρίποντο” εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν ισοπαλίας και η αμέσως προηγούμενη ήττα τους καταγεγραμμένη από την ουραγό Σεντ Μίρεν!

 

Η φιλοξενούμενη Φόλκερκ δεν βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα από την προσεχή αντίπαλο της αλλά πριν από την σέντρα θα μπει με δυο βαθμούς περισσότερους στον σχετικό πίνακα αγνοώντας αντίστοιχα την νίκη από τις αρχές του προηγούμενου μήνα όταν είχε επικρατήσει εντός έδρας της Σεντ Μίρεν με 3-1.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη η νίκη ήταν μόλις η 2η στα τελευταία 12 παιχνίδια της στην κατηγορία πράγμα που σημαίνει πως δεν βρίσκεται εξίσου σε καλό φεγγάρι.

 

Προϊστορία: Αν έχει πάντως από κάπου να πιαστεί η ομάδα του Πίτερ Χιούστον είναι η πρόσφατη παράδοση αφού το Stark΄s Park είναι μια μάλλον φιλόξενη έδρα αφού οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι εκεί στις εφτά πιο πρόσφατες “επισκέψεις” τους με την τελευταία τους ήττα εκεί να χρονολογείται τον Σεπτέμβριο του 2013.

 

* Είναι δεδομένο πως εάν κερδίσει η Φόλκερ θα πάρει εκτός από το βαθμολογικό και το ψυχολογικό προβάδισμα από την Ρέιθ Ρόβερς για την πολυπόθητη 4η θέση και θα ρισκάρω το 2ιπλό στην συγκεκριμένη
αναμέτρηση.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2