Τελευταία αγωνιστική για τον 4ο όμιλο του Λιγκ Καπ, με αδιάφορη βαθμολογικά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Πάσος Φερέιρα και την Βιζέλα, σημειώνοντας πως η 1η θέση και η πρόκριση θα κριθεί στο άλλο ματς, μεταξύ Γκιμαράες και Μπενφίκα.

 


Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, εξ ορισμού δύσκολο το έργο της Πάσος Φερέιρα στον συγκεκριμένο όμιλο, ειδικά από την στιγμή που κλήθηκε στις δύο πρώτες αγωνιστικές να αντιμετωπίσει εκτός έδρας πρώτα τη Μπενφίκα και ακολούθως την Γκιμαράες. Ήττα με 0-1 στη Λισαβόνα ενώ 2-2 στο «Αφόνσο Ενρίκες» με την Γκιμαράες, σε ένα ματς στο οποίο βρέθηκε με δύο τέρματα μπροστά στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και στο οποίο είδε την αντίπαλο της να φτάνει στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Μοναδικός στόχος πλέον η παραμονή, με σπουδαία επιτυχία το 0-0 του Σαββάτου φιλοξενώντας την Πόρτο καθώς το αποτέλεσμα αυτό την έφερε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.


Στην άλλη πλευρά, χωρίς καμία αξίωση και η Βιζέλα στον συγκεκριμένο όμιλο, όπου ξεκίνησε με το εντός 1-2 από την Γκιμαράες ενώ φυσιολογικό ακολούθως το 0-4 στη Λισαβόνα από τη Μπενφίκα. Βασικός στόχος και για αυτή η παραμονή, βλέποντας με το 1-2 του Σαββάτου από την Βαρζίμ να «υποχωρεί» στην 13η θέση στο πρωτάθλημα τη 2ης κατηγορίας, σε απόσταση μόλις δύο βαθμών από τα πλέι άουτ διαβάθμισης.


Προϊστορία: Επικράτηση με 4-1 για την Πάσος Φερέιρα το 2008, σε ματς τότε για την φάση των «16» του κυπέλλου, στο μοναδικό ματς για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Βιζέλα. Για την ιστορία, την συγκεκριμένη χρονιά η Πάσος έφτασε μέχρι τον τελικό όπου λύγισε από την Πόρτο με 0-1.


Στοιχηματικά, αδιάφορη, όπως προαναφέρθηκε, βαθμολογικά αναμέτρηση, στην οποία δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μπλέξουμε με σημείο. Απόλυτα λογικό να στραφούμε σε ειδικό στοίχημα τερμάτων.

Πρόταση: Over 2,5