Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την Ρίο Άβε να ψάχνει κόντρα στην αδιάφορη αντίπαλο της τη νίκη και θετικό για αυτή αποτέλεσμα την ίδια ώρα στη Μαδέιρα στο ματς ανάμεσα στη Μαρίτιμο και τη Μπράγκα.

 


Τρεις βαθμοί για την Ρίο Άβε μετά τα δύο πρώτα ματς του ομίλου, με «διπλό» στην πρεμιέρα στην έδρα της Μπράγκα (2-1) αλλά ήττα ακολούθως στη Μαδέιρα από τη Μαρίτιμο (0-1), με την πρόκριση, πλέον, ακόμα και με νίκη να μην περνάει από τα δικά της χέρια. Πιο συγκεκριμένα, δεν ψάχνει μόνο τη νίκη αλλά και ισοπαλία ταυτόχρονα στο άλλο ματς ενώ θα χρειαστεί πολλά τέρματα για να μπορεί να βρεθεί 1η στην διαφορά τερμάτων αν την ίδια ώρα η Μπράγκα κάνει «διπλό» στη Μαδέιρα. Στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -6 από την πρώτη πεντάδα, με τελευταίο αγωνιστικό δείγμα το 2-2 της Κυριακής φιλοξενώντας την Τσάβες, σε ένα ματς στο οποίο «έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας δέκα λεπτά πριν το φινάλε.


Στον αντίποδα, εξ ορισμού δύσκολο το έργο για την ομάδα της 2ης κατηγορίας στον συγκεκριμένο όμιλο, με επιτυχία σίγουρα το 1-1 της πρεμιέρας φιλοξενώντας τη Μαρίτιμο, με τις όποιες ελπίδες όμως υπήρχαν να «σβήνουν» στην έδρα της Μπράγκα με το βαρύ και ταυτόχρονα κολακευτικό, βάσει εικόνας, 0-4. Ισοπαλία με 1-1 το Σάββατο φιλοξενώντας την Φρεαμούντε, βλέποντας το αποτέλεσα αυτό να την φέρνει στην 10η θέση στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας και το +3 από την γραμμή των πλέι οφ παραμονής.


Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ρίο Άβε.


Στοιχηματικά, η Ρίο Άβε είναι «υποχρεωμένη» να κάνει το καθήκον της και να περιμένει. Με δεδομένο πάντως πως πολύ πιθανό να μην της αρκεί μια απλή νίκη, θα προτιμήσω ειδικό στοίχημα τερμάτων, σε σχέση με τον απελπιστικά χαμηλό «άσο».

Πρόταση: Over 2,5