Η Λιλ επικράτησε της Εξέλσιορ 4-1, έχοντας στην ενδεκάδα της ένα μίγμα βασικών με αναπληρωματικούς. Η δουλειά έγινε και πλέον ο στόχος είναι το αποψινό ματς να κερδιθεί, προκειμένου οι γηπεδούχοι να κερδίσουν και άλλες θέσεις στην βαθμολογία.

 


Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Λιλ θα χάσει πέντε παίκτες λόγω του Κόπα Άφρικα. Συγκεκριμένα με την Εθνική Τυνησίας ενσωματώθηκε ο μέσος Σλίτι που πάντως έχει πέντε συμμετοχές με την ομάδα του. Επίσης οι Μαροκινοί Ομπάντι και Μεντίλ που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα. Τα ίδια ισχύουν και για τον αμυντικό από το Μάλι, Κονέ ενώ ο μέσος Μπισουμα έχει αγωνιστεί εννιά φορές με την ομάδα του.

 

Επίσης εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Μαβουμπά, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Μπένζια, Μέντες και Λόπες. Ο πρώτος και ο τρίτος αναμένονται να ξεκινήσουν πάντως στο αρχικό σχήμα.


Η Σεντ Ετιέν από την πλευρά της επικράτησε της Κροι ΙC me 1-4, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Στο πρωτάθλημα στο πιο πρόσφατο ματς έμεινε στο 0-0 με την Νανσί εντός έδρας, ενώ η τελευταία φορά που κέρδισε ήταν στις 11 Δεκεμβρίου.
Στα αγωνιστικά ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους μέσους Σαϊβέ και Μ Μπένγκ. Αμφότεροι πάνε στο Κόπα Άφρικα και θεωρούνται εκ των βασικών παικτών των "Στεφανουά".

Τιμωρημένος είναι για τους φιλοξενούμενους ο Λακρουά και τραυματίες οι Τανάν, Μπέριτς και Ρουφιέ

 

Πρόταση: Οι δύο ομάδες έχουν απώλειες λόγω Κόπα Άφρικα, αλλά το ματς μοιάζει ισορροπημένο.

 

Πρόταση: X