Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, η γηπεδούχος έδειξε αρνητικά σημάδια στο γήπεδο, ενώ η Άλκμααρ μοιάζει ικανή να διεκδικήσει το καλύτερο ρεαλιστικό πλασάρισμα, δηλαδή την 4η θέση.

 


Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Γκο Αχεντ Ίγκλς που υποδέχεται την Άλκμμαρ, σε ένα ματς στο οποίο φαίνεται να έχουμε φαβορί. Το μοναδικό στοιχείο που θέτουμε ως προβληματισμό, είναι η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και το πως θα εμφανιστούν οι ομάδες στην επανέναρξη του.


Η γηπεδούχος ομάδα μετράει μόλις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα σε σύνολο 17 αγώνων. Το τελευταίο διάστημα πριν την διακοπή, είχε τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς, ενώ είναι η ομάδα με την 3η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.


Η Άλκμααρ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας 28 βαθμούς και έχει δείξει ικανή να πλασαριστεί από τις θέσεις 4 έως 7 και να παίξει αγώνες μπαράζ για την έξοδο στην Ευρώπη. Εκτός έδρας μετράει 4-2-3 με τέρματα 12-10. Οι τρεις από τις τέσσερις νίκες της συνοδεύτηκαν με 2-3 γκολ.


Στα αγωνιστικά, από τους φιλοξενούμενους λείπουν πέντε παίκτες λόγω τραυματισμού. Σημαντική απώλεια είναι αυτή του βασικού στόπερ Βλαρ, του επίσης αμυντικού Χαπς, και του Βαν Έιντεν.

 

Πρόταση: Παρά τις απουσίες της η Άλκμααρ είναι το φαβορί. Οι γηπεδούχοι μπορούν να σκοράρουν.

 

Πρόταση: 2 & goal-goal