Μπορεί η μια (Τουλούζ) να βρίσκεται στην 10η θέση και η άλλη (Ανζέ) στην 16η, ωστόσο η διαφορά που έχουν στην βαθμολογία είναι μόλις τρεις πόντοι.

 

 

 

Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές και ακόμα και η Τουλούζ που βρίσκεται στη μέση του πίνακα, κινδυνεύει με υποβιβασμό. Και φέτος αναμένεται να δούμε μεγάλη μάχη για την παραμονή, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.


Η Τουλουζ βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι, αφού μετράει τέσσερις σερί ήττες. Μάλιστα έχει να κερδίσει από τις 10 Δεκεμβρίου του 2016. Μέσα στην έδρα της έχει 6-1-4 με τέρματα 18-14.


Η Ανζέ από την άλλη πλευρά βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ εκτός έδρας έχει σκοράρει μόλις έξι φορές σε 11 ματς που έχει δώσει. Έχει πετύχει δύο νίκες, ενώ έχιε χάσει τα οκτώ από τα 11 παιχνίδια που έχει δώσει.


Ο τεχνικός της Τουλούζ, Πασκάλ Ντουπράζ, αναμένεται να δώσει φανέλα φασικού στο νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Ντελόρ που ήρθε από την Τίγκρε και θα αγωνιστεί μαζί με τον Μπρεθγουέιτ. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Σομάλια, ενώ ο Γιάκγο απουσιάζει στο Κόπα Άφρικα.
Για την Ανζέ υπάρχουν δύο σημαντικές επιστροφές, αυτές των Ντιεχίου και Ν' Ντοί που επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα, ωστόσο τραυματίες είναι οι Πάβλοβιτς και Τραορέ.


Πρόταση: Η Τουλούζ ψάχνει τη νίκη εδώ και δύο μήνες, η Ανζέ δείχνει επικίνδυνη.


Πρόταση: Χ2

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι