Οι Μετς ελπίζουν ότι θα αφήσουν πίσω τους τις άσχημες εμφανίσεις του προηγούμενου διαστήματος, αν και το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολα αυτό το καιρό και έχουν ξεκινήσει μία περιοδεία με 10 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Στο πρώτο από αυτά όμως και στο πρώτο της σειράς με αντίπαλο το Σαν Φρανσίσκο ξεκίνησαν με το δεξί και θέλουν μία ακόμα νίκη σήμερα.

 

Οι Μετς είχαν χάσει με 36-11 επιμέρους σκορ στην σειρά από τους Ντόντζερς όταν και γνώρισαν το σουίπ σε αυτή με 4 συνεχόμενες ήττες. Αλλά χθες είχαν 20 hits και πήραν εύκολα την νίκη με 11-4. Το Σαν Φρανσίσκο συνεχίζει να μην παίζει αυτό που μπορεί. Χθες βρέθηκε να χάνει με 7-1 έπειτα από τα πρώτα 2 innings  και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην συνέχεια και έτσι ηττήθηκε για 10η φορά στα τελευταία 11 ματς που έχει δώσει. Το μοναδικό σημείο αναφοράς αυτό το διάστημα και ο πιο σταθερός παίκτης είναι ο Μπελτ για τους Τζάιαντς.

 

Mets RH Jacob deGrom (6-3, 3.94 ERA) vs. Giants RH Johnny Cueto (5-7, 4.42)

Ο ΝτεΓκρομ θα ψάξει την 3η του συνεχόμενη νίκη, με τον παίκτη να είναι εξαιρετικός τελευταία, αφού έχει δώσει 1 run συνολικά σε 17 innings και κέρδισε εντός έδρας τους Καμπς και την Ουάσιγκτον. Ο 29χρονος παίκτης πριν όμως από τις δυο αυτές νίκες, είχε πραγματοποιήσει τραγικές εμφανίσεις και είχε δώσει 15 runs σε 8 innings μόνο. Ο ΝτεΓκρομ είχε παίξει με το Σαν Φρανσίσκο και στις 8 Μαΐου όταν και είχε δώσει 3 runs σε 6 innings, έχει 3-1 ρεκόρ με 3,62 ΕΡΑ στην καριέρα του σε 5 ματς που έχει παίξει με αντίπαλο τους Τζάιαντς.

 

Ο Κουέτο έφτασε τα 4 συνεχόμενα ματς που δεν έχει καταφέρει να πάρει την νίκη με τον παίκτη να μην κερδίζει ούτε την Δευτέρα και πλέον έχει 0-3 ρεκόρ σε αυτό το διάστημα. Αν και έδωσε μόνο 2 runs σε 5 hits σε 7 innings με αντίπαλο την Ατλάντα. Ο 31χρονος παίκτης από τον Άγιο Δομίνικο έχει κερδίσει μόνο στο ένα από τα 9 τελευταία του ματς, παρόλο που έχει παίξει για 6 innings τουλάχιστον σε 7 από αυτά τα παιχνίδια και στο ίδιο διάστημα έχει δώσει το πολύ μέχρι 3 runs σε 6 ματς. Ο Κουέτο έχει ξεκινήσει σε 12 ματς στην καριέρα του με αντίπαλο τους Μετς και έχει 3,75 ΕΡΑ με 4-4 ρεκόρ.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΚΙΣΚΟ ΤΖΑΪΑΝΤΣ – ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΜΕΤΣ                2

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι