Το Σεντ Λούις είναι μέχρι στιγμής στην σεζόν μία ομάδα που κινείται στο 50% στο ρεκόρ του και δεν δείχνει ότι μπορεί ότι και να κάνει να φέρει το ρεκόρ του πάνω από αυτό το ποσοστό με το τέλος Ιουνίου. Μάλιστα στο σημερινό παιχνίδι είναι σε δύσκολη θέση και θα προσπαθήσει να αποφύγει το σουίπ από το Πίτσμπουργκ, από το οποίο έχει χάσει ήδη στα δυο πρώτα παιχνίδια της σειράς.

 

Το Σεντ Λούις είχε κερδίσει με σουίπ τον Απρίλιο, στην προηγούμενη σειρά που είχε υποδεχθεί το Πίτσμπουργκ, σε ένα μήνα που έκλεισε με 12-12 ρεκόρ όμως, ακολούθησε ο Μάιος που είχε 13-13 ρεκόρ, παρόλο που είχε ξεκινήσει δυναμικά και είχε κερδίσει στα πρώτα 9 από τα 12 ματς του συγκεκριμένου μήνα. Το μεγάλο του πρόβλημα τον τελευταίο καιρό δεν είναι άλλο από το πίτσινγκ και για αυτό έχει 8-15 ρεκόρ μέχρι στιγμής τον Ιούνιο, έπειτα από την ήττα με 7-3 στο χθεσινό παιχνίδι, που ήταν και το 10ο ματς αυτό το μήνα που έδωσε τουλάχιστον 6 runs στον αντίπαλο του. Έτσι ηττήθηκε για 8η φορά στα τελευταία 11 ματς που έχει δώσει..

 

Από την άλλη μεριά το Πίτσμπουργκ ρολάρει αρκετά καλά και έχει κερδίσει στα 9 από τα τελευταία 14 ματς που έχει δώσει και έτσι έχει ήδη εξασφαλίσει την νίκη στην σειρά, σε μία έδρα που μετρούσε 7 συνεχόμενες ήττες σε σειρές. Και το χθεσινό παιχνίδι ήταν το πρώτο του έπειτα από 5 ματς στην σεζόν με αντίπαλο το Σεντ Λούις που δεν κρίθηκε στο 1 run διαφορά.

 

Pirates RH Chad Kuhl (2-6, 5.46 ERA) vs. Cardinals RH Mike Leake (5-6, 3.03)

Ο Καλ στο τελευταίο του παιχνίδι παρόλο που χρειάστηκε 98 pitches κατάφερε να βγει αλώβητος και να βάλει τέλος σε ένα σερί 12 ματς που δεν είχε καταφέρει να κερδίσει. Με αντίπαλο το Μιλγουόκι έδωσε 2 runs σε 7 hits και είχε και 6 strikeouts. Ο 24χρονος παίκτης δεν έχει καταφέρει να παίξει για πάνω από 5 innings σε κανένα από τα 11 τελευταία ματς που έχει ξεκινήσει, αν και εκτός έδρας έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια από ότι εντός. Μακριά από το Πίτσμπουργκ έχει 1-2 ρεκόρ με 3,45 ΕΡΑ ενώ εντός έχει 1-4 ρεκόρ με 7,36 ΕΡΑ. Σε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια για φέτος, στις 18 Απριλίου, με αντίπαλο και πάλι το Σεντ Λούις, είχε γνωρίσει την ήττα σε ένα παιχνίδι που είχε δώσει 2 runs σε 3 hits σε 6 innings.

 

 Ο Λικ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση εδώ και ένα μήνα με τον παίκτη να δίνει ένα run σε 3 hits σε 6 innings με αντίπαλο την Φιλαδέλφεια και την ομάδα του να παίρνει την νίκη με 8-1. Με την νίκη αυτή έβαλε τέλος σε ένα σερί 4 αναμετρήσεων που είχε ηττηθεί. Είχε 5-2 ρεκόρ με 1,91 ΕΡΑ σε 9 ματς για την σεζόν πριν ξαφνικά γυρίσει τον διακόπτη και μετρήσει 6,20 ΕΡΑ στα 4 επόμενα ματς. Σε 29 ματς στην καριέρα του με αντίπαλο το Πίτσμπουργκ έχει 10-5 ρεκόρ με 3,29 ΕΡΑ.

 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ ΚΑΡΝΤΙΝΑΛΣ – ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΑΪΡΕΤΣ                          1

 

 

 

 

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι