Ο βετεράνος Νταγκ Φίστερ ήλπιζε ότι θα ξεκινήσει πριν από τον Ιούλιο για λογαριασμό των Έιντζελ ς με τους οποίους είχε υπογράψει συμβόλαιο, αλλά τα πράγματα πήγαν μόνο κατά το ήμισυ όπως υπολόγιζε. Αφού πλέον ξεκινάει για λογαριασμό της Βοστόνης, στο τρίτο και τελευταίο ματς της σειράς με αντίπαλο το Λ.Α, την πρώην του ομάδα….

 

Το Λ.Α πήρε την νίκη με 6-3 στο χθεσινό παιχνίδι και έτσι απέτρεψε την Βοστόνη να πάρει θέση στην κορυφή της Αμέρικαν Ιστ., αν και από την μεριά του το ίδιο είναι στο 39-39 ρεκόρ σήμερα αν κερδίσει θα έχει κερδίσει και στην 5η σειρά από τις τελευταίες 6. Μάλιστα σε αυτές έχει κερδίσει από δυο φορές τόσο το Χιούστον όσο και τους Γιάνκις, δυο από τις καλύτερες ομάδες της σεζόν…

 

Angels RH Parker Bridwell (1-0, 3.07 ERA) vs. Red Sox RH Doug Fister (2016: 12-13, 4.64)

Ο Σουμέικερ ήταν να ξεκινήσει στο σημερινό παιχνίδι, αλλά ο παίκτης είχε πρόβλημα τραυματισμού και έτσι στάλθηκε πίσω στην Καλιφόρνια για θεραπείες και την θέση του θα πάρει το Μπρίντουελ με τον παίκτη να έχει δώσει 1 run σε 3 2/3 innings με αντίπαλο τους Γιάνκης στις 14 Ιουνίου και δυο μέρες μετά και πάλι με αντίπαλο τους Γιάνκης είχε δώσει 2 runs μέσα στην Νέα Υόρκη σε 5 innings. Στις 30 Μάη στο πρώτο του παιχνίδι στην μεγάλη κατηγορία είχε παίξει για 6 innings με αντίπαλο την Ατλάντα όταν και είχε δώσει 3 runs.

 

Ο Φίστερ είχε κερδίσει σε 14 ματς με το Ντιτρόιτ το 2013 και είχε φτάσει τις 16 νίκες, που είναι και ρεκόρ καριέρας το 2014 για λογαριασμό της Ουάσιγκτον με 2,41 ΕΡΑ. Πέρσι παίζοντας για το Χιούστον είχε χάσει στα 5 τελευταία του decisions παιχνίδια, αλλά είχε 1-0 ρεκόρ με 2,50 ΕΡΑ στα 3 ματς με αντίπαλο τους Έιντζελς.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΟΣΤΟΝ ΡΕΝΤ ΣΟΞ – Λ.Α ΕΪΝΤΖΕΛΣ                      1

 

 

 

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι