Το Τορόντο θα ξεκινήσει με τον Μάρκους Στρόμαν στο mound στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Βαλτιμόρη, με τον παίκτης της να μην είναι και στα καλύτερα του τελευταία από την στιγμή που έχει χάσει σε μπακ του μπακ παιχνίδι και με απογοητευτικές μάλιστα εμφανίσεις από την μεριά τoυ. Στην τελευταία του έξοδο με αντίπαλο το Τέξας μάλιστα έδωσε 7 runs σε μόλις 4 innings.

 

Αλλά αν έχει λόγο για να ανησυχεί για τον Στρόμαν το Τορόντο, τι να πει για τον Μίλεϊ η Βαλτιμόρη με τον πίτσερ της να είναι από το ξεκίνημα της σεζόν σε διαρκή κρίση και να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Στα τρία τελευταία του παιχνίδια ο Μίλεϊ έχει ένα τραγικό ΕΡΑ 10,38, με το οποίο αν δεν ήταν αυτός και μιλούσαμε για άλλο παίκτη θα είχε χάσει ήδη την θέση του στο βασικό ροτέισον. Επιπλέον έχει δώσει από 4 runs και πάνω σε 5 από τα 6 τελευταία ματς που έχει ξεκινήσει και σε 4 συνεχόμενα.

 

Η Βαλτιμόρη κατάφερε να κάνει την μίνι έκπληξη και να πάρει την νίκη χθες στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με 3-1. Αλλά δεν είναι μία ομάδα που ξέρει να κερδίζει με συνέπεια εκτός έδρας και συν της άλλης δεν κάνει σκορ μακριά από το σπίτι της. Μάλιστα έχει ηττηθεί με 63 runs διαφορά μέχρι στιγμής στα εκτός έδρας παιχνίδια και είναι η ομάδα με το δεύτερο χειρότερο goal average εκτός έδρας στην Αμέρικαν Λιγκ, με το Όκλαντ μόνο να είναι χειρότερο από αυτή.

 

Το Τορόντο φέτος έχει βρει τον μπελά του μέχρι στιγμής με την Βαλτιμόρη, απέναντι στην οποία έχει 2-8 ρεκόρ στα μεταξύ τους. Αλλά εντός έδρας είναι καλύτερη ομάδα και μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, με την Βαλτιμόρη από την μεριά της να έχει μόλις 13-24 εκτός έδρας και να χάνει σχεδόν με 1,5 run διαφορά στα παιχνίδια εκτός του Camden Yards.

 

 

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟΡΟΝΤΟ ΜΠΛΟΥ ΤΖΕΪΣ – ΜΠΑΛΤΙΜΟΡ ΟΡΙΟΛΣ                               1

 

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι