Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ματς της αγωνιστικής, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Αρχικά την ευρωπαϊκή έξοδο και εν συνεχεία να προσπαθήσουν να κερδίσουν ακόμα και τον τίτλο. Κάτι που στην παρούσα φάση φαίνεται αδύνατο, αφού η Ελσίνκι είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

 


Η Κουόπιο βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα με 26 βαθμούς και απέχει δέκα από την πρωτοπόρο Ελσίνκι . Ενώ η Λάχτι έχει έναν βαθμό περισσότερο. Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.
Η γηπεδούχος μετράει δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Έχει ηττηθεί δύο φορές, ενώ μέσα στην έδρα της έχει αρκετές απώλειες, αφού μετράει 3-2-3 με τέρματα 11-10.


Η Λάχτι από την πλευρά της έχει χάσει εκτός έδρας μόλις μια φορά σε οκτώ συνολικά ματς που έχει δώσει. Ενώ προέρχεται από μια σειρά εκτός έδρας αγώνων που έχει παίξει συνολικά αρκετά καλα.
Η Κουόπιο έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στο 88% των εντός έδρας αγώνων της. Ενώ η Λάχτι είναι αήττητη στα τελευταία 10 ματς, ενώ στο 76% των αγώνων της προέκυψε το under.


Επίσης άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι το 74% των τερμάτων της μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.


Προϊστορία: Ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την Λαχτι που έχει κερδίσει τα 18 από τα 36 ματς, έχοντας χάσει εννιά φορές.


Πρόταση: Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη. Το 2-3 γκολ φαίνεται να επικρατεί, ή το ειδικό στοίχημα να σκοράρει η Λάχτι στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι