Η Ντάρια Γαβριλόβα και η Aλιαξάντρα Σάσνοβιτς έρχονται αντιμέτωπες στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον.

 

Η 24χρονη από την Αυστραλία, έρχεται από μία νίκη σε straight sets επί της Σαμάνθα Στόσουρ. Η Γαβριλόβα δεν ήταν ποτέ καλή στο γρασίδι και μέχρι τώρα έχει ευνοηθεί από την κλήρωση.Ελπίζει να βρεθεί στον τέταρτο γύρο μίας Grand Slam διοργάνωσης για τρίτη φορά στην καριέρα της και πρώτη στο Γουίμπλεντον. Έχει κερδίσει τους τελευταίους της τέσσερις αγώνες στην επιφάνεια του χόρτου.


Η Aλιαξάντρα Σάσνοβιτς στον δεύτερο γύρο επικράτησε της Τέιλορ Τάουνσεντ με 2-0 σετ με συνολικά 16 Games. Η 24χρονη, Νο50 στον κόσμο, δεν έχει βρεθεί ποτέ μέχρι τώρα στον τέταρτο γύρο μίας Grand Slam διοργάνωσης. Στο γρασίδι, έχει κερδίσει του τελευταίους τέσσερις αγώνες που έχει παίξει.


Προϊστορία: Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα συναντηθούν. Ήρθαν αντιμέτωπες το 2017 στο Rome Masters, όπου η Γαβριλόβα κέρδισε με 2-1 σετ σε συνολικά 26 Games.


Πρόταση: Η Γαβριλόβα είναι πιο έμπειρη και παίζει εξαιρετικό τένις στο τουρνουά με ελάχιστα ή και καθόλου αβίαστα λάθη. Πιστεύω ότι θα βρεθεί στον τέταρτο γύρο του Γουίμπλεντον για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Πρόταση: Νικήτρια Ντάρια Γαβριλόβα

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι