Γέλενα Οσταπένκο και Αντζελίκ Κέρμπερ έρχονται αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον.

Ο 21χρονη Λετονή, επικράτησε στα προημιτελικά της Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα σε straight sets με συνολικά 22 Games. Αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κέρμπερ θα βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό του Γουίμπλεντον και δεύτερη γενικά σε κάποιον τελικό Grand Slam διοργάνωσης μετά το Ρολάν Γκαρός το 2017, όπου το είχε κατακτήσει κιόλας. Σε ημιτελική φάση η Οσταπένκο, Νο12 στον κόσμο, έχει 1-0 ενώ έχει κερδίσει τους επτά από τους οκτώ τελευταίους της αγώνες στο γρασίδι.


Η Κέρμπερ έρχεται από μία νίκη με 2-0 επι της Ντάρια Κασάτκινα με συνολικά 21 Games.Ελπίζει να βρεθεί στον τελικό Grand Slam διοργάνωσης για τέταρτη φορά στην καριέρα της και δεύτερη στο ιστορικό τουρνουά. Στην επιφάνεια του χόρτου έχει κερδίσει τους οκτώ από τους εννιά τελευταίους αγώνες που έχει δώσει.


Προϊστορία: Είναι η πρώτη φορά στην κεριέρα τους που έρχονται αντιμέτωπες.


Πρόταση: Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι αυτές οι δυο τενίστριες δεν έχουν παίξει ξανά αντίπαλες και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πως θα διαχειριστούν τον αγώνα. Η Οσταπένκο κάνει πολλά αβίαστα λάθη και νομίζω ότι εκεί θα κριθεί το παιχνίδι. Η Κέρμπερ θα το εκμεταλλευτεί και πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη που θα την οδηγήσει στον δεύτερο τελικό της στο Γουίμπλεντον.

Πρόταση: Νικήτρια Κέρμπερ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι