ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Φλουμινένσε – Κουιαμπά

Βραζιλία: Φλουμινένσε – Κουιαμπά
Spread the love

Στο «Σάο Ζανουάριο», την έδρα της συμπολίτισσας Βάσκο και όχι στο «Μαρακανά», το ματς που ανοίγει χρονικά το σημερινό πρόγραμμα του Μπραζιλεϊράο, με την Φλουμινένσε σε ρόλο φαβορί, ψάχνοντας το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Κουιαμπά. 

Λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα στην έδρα της Σάο Πάολο, σε ένα ματς πάντως, στο οποίο η μοιρασιά των βαθμών άφησε μια πικρή γεύση στην Φλουμινένσε, καθώς ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες, ένα δοκάρι, αλλά και χαμένο πέναλτι με τον Νενέ (φωτό), στο εικοστό ένατο λεπτό. Ακολούθησε μεσοβδόμαδα, το εντός 2-0 για τον 3ο γύρο του κυπέλλου με τη Μπραγκαντίνο, με το οποίο η Φλουμινένσε πήρε φυσικά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, καθώς την Πέμπτη που μας έρχεται υπάρχει και ο μεταξύ τους επαναληπτικός στη Μπραγάνσα. Με την εθνική του Εκουαδόρ, ο μέσος Καζάρες.

Στην άλλη πλευρά, 2-2 στο ντέρμπι των νεοφώτιστων στην πρεμιέρα με την Ζουβεντούδε, στο οποίο η Κουιαμπά έμεινε ικανοποιημένη, από την στιγμή που έδωσε τον βαθμό τρία λεπτά πριν το φινάλε. Πιο συγκεκριμένα, μπροστά στο σκορ η Κουιαμπά στο εικοστό ένατο λεπτό, με διαγώνιο, εντός περιοχής σουτ του Τζόναθαν Καφού, βλέποντας όμως την Ζουβεντούδε να την αιφνιδιάζει και να πραγματοποιεί προσωρινά την ανατροπή, με δύο γκολ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (43΄, 45΄). Παρόλα αυτά, η Κουιαμπά δεν το έβαλε κάτω και έψαξε στο δεύτερο ημίχρονο με αρκετή υπομονή το γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο ογδόντα επτά, με κοντινή κεφαλιά του Έλτον. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, με κυριότερη είδηση όμως, πως θα είναι με υπηρεσιακό στον πάγκο στο «Σάο Ζανουάριο», καθώς απομακρύνθηκε, λόγω θεμάτων που είχε με την διοίκηση, ο Αλμπέρτο Βαλεντίμ.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Φλουμινένσε.

Εκτίμηση μου, πως αν η Φλουμινένσε δείξει την απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα, θα καταφέρει να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο φετινό Μπραζιλεϊράο.
Εκτίμηση: 1
(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x