ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γερμανία- Λετονία

Γερμανία- Λετονία
Spread the love

Στο Ντίσελντορφ η Γερμανία παίζει απόψε το τελευταίο της χρονικά φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Λετονία λίγες ημέρες πριν κάνει σέντρα στο Euro σε έναν όμιλο- φωτιά” μαζί με την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία και την Ουγγαρία έχοντας το πλεονέκτημα πως θα δώσει όλα τα ματς στο Μόναχο.

 

Τα πάντσερ με τον Γιοακίμ Λεβ στον πάγκο τους για 15η και τελευταία χρονιά καλούνται να βρούνε λύση στο σκοράρισμα αφού ο Τίμο Βέρνερ δεν είναι ούτε Κλόζε, ούτε Κλίνσμαν , ούτε βέβαια Ρουμενίγκε και Γκέρντ Μίλερ και η λειψυδρία στο γκολ ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό επειδή δεν υπάρχει κάποιος να σηκώσει το βάρος στο “9”.

Δεν είναι τυχαίο πως έχει κερδίσει μόλις 12/24 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις ενώ μεταξύ άλλων έχουν δεχτεί 6 γκολ από την Ισπανία, έχουν χάσει από τα Σκόπια και έχουν ηττηθεί και από την Ολλανδία δυο φορές και από την Ν.Κορέα και από το Μεξικό.

Απόψε επιστρέφουν οι διεθνείς που έπαιξαν στον “Εγγλέζικο εμφύλιο” τελικό του Champions League οι οποίοι για ευνόητους λόγους είχαν πάρει μια μίνι- άδεια για κάποιες απαραίτητες ανάσες και έτσι αναμένεται στο “4-3-3” με επιθετική τριπλέτα τους: Χάβετζ- Μίλερ και τον Τίμο Βέρνερ. Εκτός παραμένουν οι: Γκορέτσκα- Μουσιάλα.

 

Η Λετονία έχει να παίξει σε τελική φάση Euro από το 2004 όταν είχε μείνει εκτός από την φάση των ομίλων παίρνοντας έναν βαθμό από την αποψινή της αντίπαλο με ισοπαλία δίχως τέρματα.

Από τότε δεν έχει βρεθεί καν κοντά στο να διεκδικήσει μια πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ έχει κερδίσει 21/85 προκριματικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Επιπλέον έχει κερδίσει μόλις 2/25 συνεχόμενα ματς είτε επίσημα είτε φιλικά.

Πάντως το αποψινό φιλικό ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντένις Καζακέβιτς αναμένεται να το αντιμετωπίσει ως μια “πρόβα -τζενεράλε” ενόψει του Κυπέλλου Βαλτικής αφού στις 10 του μήνα αντιμετωπίζει την Εσθονία και αν κερδίσει θα διατηρήσει τα σκήπτρα της και θα φτάσει στα 14 τέτοια τρόπαια.
Κλασικό “4-4-2” με επιθετικό δίδυμο τον Ρόμπερτ Ουλντρίκις της Σιον και τον Αντρέις Τσιγκάνικς της Ζόρια.

 

Προϊστορία: Μόλις μια φορά έχουν έλθει αντιμέτωπες οι δυο αυτές εθνικές ομάδες τον Ιούνιο του 2004 που ήλθαν ισόπαλες δίχως τέρματα στην φάση των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

 

* Οι Γερμανοί θα κυνηγήσουν την νίκη για να φτιάξουν την αυτοπεποίθηση τους ενόψει πρεμιέρας του Euro αλλά παραδοσιακά δυσκολεύονται στο γκολ οπότε σε combo ο Άσος με το Under 4,5 σε απόδοση 1,88 θεωρώ πως είναι εξαιρετική επιλογή.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Under 4,5
(Visited 56 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x