Spread the love

Τσεχία-Αλβανία

Στην Πράγα, η Τσεχία φιλοξενεί την Αλβανία . Οι γηπεδούχοι δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα πρίν  την μεγάλη τους πρεμιέρα, σε έξι μέρες απέναντι στη Σκωτία στην πρεμιέρα του  Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις 14-6.  Μέχρι τώρα, πάντως, η ομάδα απογοητεύει ,όντας χωρίς νίκη στα τελευταία τρία ματς, δύο για προκριματικά  του Μουντιάλ(1-1 με Βέλγιο και ήττα με 1-0 απο την Ουαλία), αλλά και την  ήττα στο φιλικό από την Ιταλία με 4-0. Στην αποστολή  είναι ο Κρμέντσικ, πρώην ΠΑΟΚ, αλλά όχι ως βασικός μιας και φορ είναι ο  Σικ της Λεβερκούζεν. Αγαπημένο σύστημα του Σίλχαβι,  το 4-2-3-1. 

 

Η Αλβανία, με τον Ιταλό Ρέγια  στο πάγκο, κάνει πολλές ζημιές στους αντιπάλους τους, Mετρά 5-3-1 στα τελευταία εννιά παιχνίδια που έχει παίξει έχοντας χάσει μόνο απο την Αγγλία με 2-0. Για τα προκριματικά του Μουντιάλ ,πέρα από την  Αγγλία , νίκησε την Ανδόρα και το Σαν Μαρίνο. Στο πρόσφατο φιλικό με την Ουαλία έμεινε στο 0-0. 

 

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Οι Τσέχοι δεν είναι καλά, οι Αλβανοί παίζουν άμυνα ,άρα το Under  είναι η καλύτερη επιλογή. 

 

                                                    ΠΡΟΤΑΣΗ: Under

 

Μαρόκο – Γκάνα

 

Στη Ραμπάτ, το Μαρόκο κοντράρεται με τη Γκάνα σε φιλικό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι, του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς,  μετρούν 15 παιχνίδια αήττητοι, σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια(11-4-0),έχοντας γνωρίσει την ήττα από την Γκαμπόν με 2-3 τον Οκτώβριο του 2019 .  Είναι σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας φτάσει και στην  τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών. Πολλά τα μεγάλα αστέρια , όπως ο Κίπερ Μπόνο, ο Ζιγιές της Τσέλσι, Σάις, Τααραμπτ, Αμπραμπατ, Ελ Νεσίρι. Μοναδικός απόντας ο Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού που έχει κάνει εγχείριση στο διάφραγμα.

 

Οι Γκανέζοι, έχουν αφήσει αρκετούς παίκτες από τους γνωστούς αστέρες  εκτός αποστολής, ωστόσο στα προκριματικά της Αφρικής και στον  3ο όμιλο, πήραν την πρώτη θέση  με  13 βαθμούς και στο +1 απο το Σουδάν.  Tελευταίο της παιχνίδι το 3-1 με το Σαο Τόμε ,σε φιλικό παιχνίδι. Αστέρες οι δύο Αγιού, Τζόρνταν και Αντρέ , μέσα και ο Μπάμπα του ΠΑΟΚ.

 

Προϊστορία: Σε τρία παιχνίδια που έχουν παίξει, φιλικά και επίσημα, η Γκάνα, εντός έδρας, έκανε δύο νίκες και πήρε και  μια ισοπαλία. Σε όλα τα παιχνίδια ,το Μαρόκο δεν σκόραρε.

Εκτίμηση: Οι Μαροκινοί θα καθαρίσουν εύκολα .

 

                                                                                  ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 
(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x