Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Πάρκε Αρτίγκας», με την ουραγό Μπόστον Ρίβερ χωρίς βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και με στόχο φυσικά να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί, την στιγμή που η Τόρκε θα ψάξει για το δεύτερο της συνεχόμενο τρίποντο, μετά το εντός 2-0 της περασμένης εβδομάδας σε βάρος της Φένιξ. 

Βαρύ 2-5 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Πενιαρόλ, σε ένα ματς στο οποίο μέχρι τις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου δεν έδειχνε πως θα έχει αυτή την εξέλιξη, βλέποντας τη Μπόστον Ρίβερ να γνωρίζει την τρίτη της ήττα, στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Απερτούρα. Είχαν προηγηθεί, το 0-1 της πρεμιέρας στην έδρα της Γουόντερερς και το 1-2 φιλοξενώντας την Ρεντίστας. Προβάδισμα δύο τερμάτων για την Πενιαρόλ στο είκοσι πέντε, με τη Μπόστον Ρίβερ όμως να μειώνει αρχικά με κεφαλιά του Ναντρούς στο σαράντα τέσσερα και να ισοφαρίζει ακολούθως με κοντινό πλασέ του Μπετανκούρ, στο πεντηκοστό έκτο λεπτό. Κατάρρευση πάντως για τη Μπόστον Ρίβερ μετά το τρίτο τέρμα της Πενιαρόλ, το οποίο ήρθε από πέναλτι, στο εξήντα πέντε, δίνοντας την ευκαιρία στη «μεγάλη» αντίπαλο της, να φτάσει ανέλπιστα με θριαμβευτικό τρόπο στο τρίποντο.

Στον αντίποδα, 2-0 φιλοξενώντας την Φένιξ, βλέποντας την Τόρκε να πανηγυρίζει το πρώτο της τρίποντο αλλά και βαθμούς στο φετινό Απερτούρα, μετά το εντός 0-1 της πρεμιέρας από την Σουντ Αμέρικα και το 0-1 στην έδρα της Πλάσα Κολόνια. Νωρίτερα επίσης, αποκλεισμός στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, παρά την αξιοπρεπή της πορεία, καθώς έμεινε στην 2η θέση του 2ου γκρουπ και στο -3 από την Ιντεπεντιέντε. Απόλυτα δίκαιη η επικράτηση της στο ματς με την Φένιξ, με το 1-0 με εκτός περιοχής σουτ του Καταρότσι, στο είκοσι πέντε και το 2-0 από πλασέ του Ροντρίγκες από το ύψος περίπου του πέναλτι, τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Μπόστον Ρίβερ, δύο για την Τόρκε και τρεις ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πάρκε Αρτίγκας».

Επιλογή ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας στην ελαφρώς καλύτερη κατάσταση της Τόρκε, η οποία από την στιγμή που δεν έχει πλέον αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Κόπα Σουνταμερικάνα, θα θέλει, λογικά, να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Εκτίμηση: 2
(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x