ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ Ασίας: Ουζμπεκιστάν- Σιγκαπούρη

Προκριματικά Μουντιάλ Ασίας: Ουζμπεκιστάν- Σιγκαπούρη
Spread the love

Στο Ριάντ το Ουζμπεκιστάν υποδέχεται την Σιγκαπούρη για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου και δεν μπορεί να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης εάν θέλει να διατηρήσει αμείωτες τις ελπίδες του για πρόκριση.

 

Οι Λευκοί Λύκοι έχουν μαζέψει 9 βαθμούς μέχρι τώρα στον 4ο προκριματικό όμιλο και βρίσκονται στην 2η θέση και στο -5 πίσω από την πρωτοπόρο Σαουδική Αραβία που είναι και το φαβορί του γκρουπ.

Με απολογισμό 3/5 νίκες χρειάζονται την νίκη απόψε για να μην χάσουν την επαφή τους στην κορυφή από τους Saudi’s αλλά κυρίως επειδή θέλουν την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών για να έχουν ελπίδες να να τερματίσουν στους καλύτερους 2ους και να συνεχίσουν έτσι στον 3ο προκριματικό γύρο της Ζώνης.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν σε επίσημο ματς για τα προκριματικά του ομίλου ήταν τον Νοέμβριο του 2019 όταν είχαν επιβληθεί της Παλαιστίνης με 2-0 χάρη σε δυο τέρματα του Σομορόντοφ της Τζένοα.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους γενικά τέλη Μαρτίου είχε χάσει από το Ιρακ με 1-0 εντός έδρας και έτσι είδαν και ένα αήττητο πέντε αγώνων να λαμβάνει τέλος.

Η Σιγκαπούρη έχει δώσει ένα ματς περισσότερο στον όμιλο από την αποψινή της αντίπαλο και βρίσκεται στην 4η θέση με εφτά βαθμούς.

Ο Ιάπωνας ομοσπονδιακός εκλέκτορας Τατσούμα Γιοσίντα είδε την ομάδα του να χάνει με 4-0 από την Παλαιστίνη πριν από λίγες ημέρες στον όμιλο και πλέον μαζί με την ουραγό Υεμένη έχουν την χειρότερη άμυνα με 14 γκολ παθητικό σε 6 αγώνες.

 

Προϊστορία: Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές με το Ουζμπεκιστάν να αριθμεί ισάριθμες νίκες με τέρματα: 13-4.

 

* Αδιαφιλονίκητο φαβορί οι γηπεδούχοι θα τους στηρίξω σε combo με το Over 3,5 σε απόδοση 1,75.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 3,5
(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x