ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Φιλικό: Ουαλία- Αλβανία

Φιλικό: Ουαλία- Αλβανία
Spread the love

Στο Κάρντιφ η Ουαλία υποδέχεται την Αλβανία με τους γηπεδούχους να αντιμετωπίζουν την εν λόγω αναμέτρηση ως μια “πρόβα τζενεράλε” ενόψει της πρεμιέρας τους στο Euro σε λίγες ημέρες στο Μπακού απέναντι στην δυνατή Ελβετία.

 

Οι γηπεδούχοι μεσοβδόμαδα υπέφεραν στο πιο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι τους κόντρα στους παγκόσμιους πρωταθλητές Γάλλους αφού ηττήθηκαν με 3-0.
Βέβαια το συγκρότημα του Ρόμπ Πέιτζ ( εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή αφού ο Γκίγκς έχει θέματα με την δικαιοσύνη) έχει ισχυρό άλλοθι αφού στο ματς απέναντι στους “τρικολόρ” έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 25ο λεπτό λόγω αποβολής του Νέκο Γουίλιαμς της Λίβερπουλ.

Οι “Δράκοι” έχουν κάνει έφεση για την τιμωρία του Νέκο Γουίλιαμς και βρίσκονται σε αναμονή της τύχης της ενώ συγκριτικά με το πρόσφατο φιλικό κόντρα στους Γάλλους οι: Ράμσεϊ, Μπέν Ντέιβις αναμένεται να είναι τούτη την φορά βασικοί.
Λογικά θα δούμε το κλασικό “4-4-2” με τους: Γκάρεθ Μπέιλ- Ντάνιελ Τζέιμς ως επιθετικό δίδυμο και τον Χάρι Γουίλσον της Λίβερπουλ στο “10”.

 

Οι Αλβανοί το 2016 ήταν παρόντες στα τελικά του Euro όπου αποκλείστηκαν στην φάση των ομίλων αλλά τώρα θα δούνε το τουρνουά από τα σπίτια τους αφού τερμάτισαν στην 4η θέση στον προκριματικό όμιλο τους χάνοντας 5/10 παιχνίδια.

Πάντως στα προκριματικά του Μουντιάλ έχουν κάνει μια πολύ καλή πορεία τουλάχιστον στην εκκίνηση τους έχοντας μαζέψει 6 βαθμούς ύστερα από τρία παιχνίδια και όντας 3οι πίσω από την Αγγλία και την Ουγγαρία.
Κατά την διάρκεια αυτής της δυνατής πορείας τους έχουν καταγράψει 5/6 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας συνάμα χάσει 1/8.

Ο τερματοφύλακας Αλέν Σέρι της Λάτσι θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια ενώ στην αμυντική γραμμή δεσπόζει η παρουσία του Τζιμσίτι της Αταλάντα , στα χαφ του Αμίρ Αμπράσι της Βασιλείας και στην επίθεση του Σοκόλ Τσικαλέσι της Κόνιασπορ με 10 γκολ ήδη στο ενεργητικό του με το εθνόσημο.

 

Προϊστορία: Τελείως μοιρασμένη η μεταξύ τους παράδοση αφού μοιράζονται από μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

 

* Σε απόδοση 1,70 θα ρισκάρω εδώ με τα λίγα γκολ αφού αμφότερες οι δυο αυτές εθνικές ομάδες δεν σκοράρουν με ιδιαίτερα ευκολία.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5
(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x