ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ TENNIS Roland Garros

Roland Garros: Σοφία Κένιν – Μαρία Σάκκαρη

Roland Garros: Σοφία Κένιν – Μαρία Σάκκαρη
Spread the love

Η Μαρία Σάκκαρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που προκρίθηκε στους “16” του Roland Garros και πλέον έχει τη δυνατότητα να γράψει ξανά ιστορία κόντρα στην Σοφία Κένιν.

 

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο γαλλικό τουρνουά. Η 25χρονη το Σάββατο επικράτησε με 2-1 σετ της Μέρτενς και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στις ‘’16’’ καλύτερες του δεύτερου Grand Slam της χρονιάς. Σήμερα στοχεύει στην κατάρριψη ενός ακόμη ρεκόρ, καθώς θέλει να κλείσει μία θέση για πρώτη φορά στην οκτάδα του φημισμένου τουρνουά η οποία και θα είναι η πρώτη σχετική επιτυχία στην καριέρας της.

 

Απέναντί της θα έχει την πρωταθλήτρια του Australian Open 2020 και φιναλίστ του περσινού Roland Garros, Σοφία Κένιν. Η 22χρονη και Νο5 στη παγκόσμια κατάταξη στον αμερικανικό «εμφύλιο» απέκλεισε την Τζέσικα Πεγκούλα, 4-6, 6-1, 6-4.

 

Head to head: Οι δύο αθλήτριες έχουν αναμετρηθεί μέχρι σήμερα τρεις φορές, με την Κένιν να έχει δύο νίκες και τη Σάκκαρη μία, αλλά και την τελευταία, στις αρχές του 2021 στο Άμπου Ντάμπι. Γενικά οι αναμετρήσεις των δύο παικτριών κρίνονται πάντα στα 3 set.

 

Πρόταση:Αριθμός σετ 3
(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x