Spread the love

Η ώρα του τέταρτου τελικού της Basket League έφτασε, με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στο Λαύριο, με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στο 3-1 και στον τίτλο. 

Οι Πράσινοι δεν τα κατάφεραν στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς τους κόντρα στο σύνολο του Χρήστου Σερέλη, όμως η λογική λέει πως δεν θα πέσουν για ακόμα μια φορά στην παγίδα και θα καταφέρουν να τελειώσουν την υπόθεση νίκη και τίτλος.

Πρώτο μας σημείο για την αναμέτρηση λοιπόν θα είναι η νίκη του Παναθηναϊκού με -11,5, επιλογή που την βρίσκουμε σε καλή απόδοση, καθώς βρίσκεται στο 1.80.

Πρόταση Παναθηναϊκός (-11,5) με απόδοση 1.80

Πάμε τώρα στα ειδικά και ας ξεκινήσουμε με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Μπορεί την περασμένη αγωνιστική να τον χάσαμε για… μισό πόντο, όμως αυτή τη φορά ελπίζουμε ο θεός του στοιχήματος να μην μας παίξει πάλι τόσο άσχημο παιχνίδι.

Ο Έλληνας σέντερ είναι περίπτωση με εξαιρετική απόδοση, ενώ από τη στιγμή που το λάιν του έπεσε, η επιλογή του φαντάζει μονόδρομος! Εξάλλου μην ξεχνάμε πως το Λαύριο δεν έχει παίκτη ικανό να τον σταματήσει, αρκεί βέβαια να πάρει τις μπάλες που πρέπει κοντά στο καλάθι, κομμάτι στο οποίο ο Παναθηναϊκός… πονάει φέτος.

Η πρότασή μας για τον τέταρτο τελικό θα είναι το Over 9,5 πόντοι, με την απόδοση να είναι στο τίμιο 1.75.

Πρόταση Παπαγιάννης Over 9,5 πόντοι με απόδοση 1.75

Πάμε τώρα και στο Λαύριο. Για να μπορέσει να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να περιορίσει τους Αμερικανούς των γηπεδούχων και σε αυτό θα ποντάρουμε σε αυτή την περίπτωση.

Η πρότασή μας θα είναι το Under 11,5 του Ντιαλό, όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης, αλλά γιατί ο Κάρτερ φάνηκε πως δεν μπορεί να σταματηθεί εύκολο από τους παίκτες του Κάτας. Η απόδοση της εν λόγω επιλογής είναι στο 1.85 και αξίζει την προσοχή μας, με την ελπίδα ο Παναθηναϊκός να θυμηθεί ότι για να πάρει τον τίτλο, θα πρέπει να παίξει και λίγη… άμυνα.

Πρόταση Ντιαλό Under 11,5 πόντοι με απόδοση 1.85

(Visited 18 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x