ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Euro 2020: Τουρκία- Ιταλία (1ος όμιλος) (Παρασκευή)

Euro 2020: Τουρκία- Ιταλία (1ος όμιλος) (Παρασκευή)
Spread the love

 

Στην Ρώμη και πιο συγκεκριμένα στο Ολίμπικο κάνει πρεμιέρα το φετινό Euro με την Ιταλία να έρχεται αντιμέτωπη με την Τουρκία για τον 1ο όμιλο.

 

Η Τουρκία τερμάτισε στην 2η θέση πίσω από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία στον προκριματικό όμιλο αφήνοντας πίσω την Ισλανδία αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις δείχνοντας πως είναι μια ομάδα με παρόν αλλά και μέλλον.

Για την ακρίβεια οι Ισλανδοί ήταν η μοναδική ομάδα που υποχρέωσε σε ήττα τους Τούρκους σε εκείνη την διαδικασία με σημείο αναφοράς βέβαια όχι τις δυο νίκες απέναντι στην Αλβανία αλλά την νίκη επί της Γαλλίας με 2-0 στην Πόλη.

Βέβαια σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετράνε 5/15 νίκες έχοντας συνάμα χάσει στα 9 από αυτά.

Ωστόσο με τον Σενόλ Γκιουνές και πάλι στον πάγκο τους , στην 3η του θητεία είναι ο προπονητής που είχε οδηγήσει την Τουρκία στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Άπω Ανατολής το 2002, αλλά και με ένα ρόστερ που συνδυάζει ποιότητα και εμπειρία , ξεχωρίζει ο 36χρονος επιθετικός Μπουράκ Γιλμάζ που κατέκτησε φέτος το Σαμπιονά με την Λιλ, έχει όλα τα εχέγγυα να φτάσει ψηλά στην διοργάνωση.

 

Η Σκουάντρα Ατζούρα μετά το κάζο του αποκλεισμού της από το προηγούμενο Μουντιάλ έχει ανασυνταχτεί και με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στο πάγκο της καταγράφει ήδη σπουδαία ρεκόρ.
Αρχικά τερμάτισε στον προκριματικό όμιλο μονάχα με νίκες , ανάλογη πορεία είχε μόνο το Βέλγιο, ενώ μπαίνει στην πρεμιέρα του τουρνουά με 27 διαδοχικά παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι 22 είναι νίκες και τα τέρματα 71-14!

Από τον Μάιο του 2018 που ανέλαβε την εθνική ομάδα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι η Ιταλία έχει ηττηθεί μόλις σε 2/32 ματς παντού ενώ έχει κρατήσει σε 19 από αυτά τα παιχνίδια μηδέν παθητικό.
Βασικός στόχο είναι το “zero” στα μετόπισθεν αλλά μπροστά το “κουαρτέτο” των: Ιμόμπιλε- Μπελότι- Ινσίνιε και Μπεράρντι , με 69 γκολ άθροισμα στην φετινή Serie A΄, μπορεί να προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα.

 

Προϊστορία: Οχτώ φορές έχουν αναμετρηθεί οι δυο αυτές εθνικές ομάδες με την Ιταλία να είναι αήττητη έχοντας μάλιστα κερδίσει στις πέντε από αυτές.

 

* Επειδή συνήθως οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις δεν θα αγοράσω εδώ σημείο αλλά μονάχα το σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση 1,95 στο διαδίκτυο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ
(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x