ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Κονφιάνσα

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Κονφιάνσα
Spread the love

Δύο συνεχόμενες σπουδαίες εκτός έδρας νίκες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, μάλιστα σε διαφορετικές διοργανώσεις, με την ομάδα του Μασεϊό να θέλει να «τριτώσει» το καλό, την στιγμή που η Κονφιάνσα θα προσπαθήσει να πάρει τον πρώτο ή πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, μακριά από το γήπεδο της.

Τέσσερις βαθμοί για την Κλαμπ Ρεγκάτας στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με δραματικό, τόσο το 2-2 της πρεμιέρας φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Ρέμο, όσο και το 4-3 της περασμένης εβδομάδας στο Μπέλο Οριζόντε σε βάρος της Κρουζέιρο. Πιο συγκεκριμένα, επιστροφή από 0-2 στο ματς με την Ρέμο με γκολ του Τόρες ένα λεπτό πριν το φινάλε, ενώ ο Ζεάν Πάτρικ ήταν ο σκόρερ του τέταρτου τέρματος της στο Μπέλο Οριζόντε, στο ογδόντα οκτώ, την στιγμή που η Κρουζέιρο είχε ισοφαρίσει λίγο νωρίτερα 3-3 και έψαχνε με πείσμα την ανατροπή. Ακολούθησε μεσοβδόμαδα, το σπουδαίο 1-0 στην έδρα της Παλμέιρας στο μεταξύ τους επαναληπτικό για τον 3ο γύρο του κυπέλλου, με το οποίο η Κλαμπ Ρεγκάτας, «ισοφάρισε» την ήττα της με το ίδιο σκορ στην πρώτη κόντρα τους στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό. Πρόκριση ακολούθως για την Κλαμπ Ρεγκάτας στην διαδικασία των πέναλτι, αφήνοντας εκτός της κάτοχο τόσο του κυπέλλου όσο φυσικά και του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Στην άλλη πλευρά, τρεις βαθμοί για την Κονφιάνσα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς η ομάδα του Αρακαζού μετά το 3-1 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Κρουζέιρο, ηττήθηκε 0-2 στην Γκοϊανία από την τοπική Γκοϊάς. Πιο απειλητική η Κονφιάνσα στο ματς με την Γκοϊάς, στο οποίο ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες και πιο σημαντικές ευκαιρίες, όπως και δικαιολογημένα παράπονα για ένα γκολ που κακώς της ακυρώθηκε με το σκορ στο 0-0. Απόλυτα λογικό, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, να έρθει και η «τιμωρία» της, με το πρώτο τέρμα της Γκοϊάς κόντρα στην ροή του αγώνα, με ένα εκτός περιοχής σουτ σχεδόν από το πουθενά στο δέκατο έκτο λεπτό, ενώ το δεύτερο ήταν «δώρο» του γκολκίπερ Ράφαελ Σάντος.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κονφιάνσα, σε όλες τις διοργανώσεις, με 3-1 το 2018 για το Κόπα Ντο Νορντέστε και 2-0 το 2020 για το περσινό πρωτάθλημα.

Με αέρα κυπέλλου η Κλαμπ Ρεγκάτας, η οποία θα προσπαθήσει να σπάσει το ρόδι στο «Ρέι Πελέ», ενώ αξιόμαχη μεν η Κονφιάνσα, βγάζοντας όμως προβλήματα στην επιφάνεια όταν απομακρύνεται από το γήπεδο της.

Εκτίμηση: 1

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x