ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Euro2020: Βέλγιο- Ρωσία

Euro2020: Βέλγιο- Ρωσία
Spread the love

Στην Αγία Πετρούπολη η Ρωσία υποδέχεται το Βέλγιο στην πρεμιέρα των δυο που είναι και το ντέρμπι στον 2ο όμιλο με τους γηπεδούχους να έχουν μεν το “όπλο” της έδρας και του γνώριμου γηπέδου αλλά οι “Κόκκινοι Διάβολοι” Νο 1 στην ειδική βαθμολογία Ranking της ΟΥΕΦΑ έχουν – όχι άδικα- πολύ μεγάλες βλέψεις σε αυτό το τουρνουά.

Οι γηπεδούχοι δεν ενθουσίασαν στα πιο πρόσφατα φιλικά παιχνίδια τους αφού κέρδισαν με 1-0 την Βουλγαρία με γκολ στο φινάλε στο τελευταίο ενώ έφεραν ισοπαλία με την Πολωνία (1-1) στο αμέσως προηγούμενο.

Για τα προκριματικά πέτυχαν τις 2/3 νίκες που μετράνε συνολικά στα τελευταία 11 παιχνίδια τους απέναντι ωστόσο σε αδύναμους αντιπάλους όπως είναι η Μάλτα ( 3-1) και η Σλοβενία ( 2-1).

Μάλιστα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους για τα προκριματικά του Μουντιάλ2022 έχασαν από την Σλοβακία (2-1) και μπήκαν σε περιπέτειες αναφορικά με την 2η θέση αφού στην 1η βρίσκονται οι Κροάτες.

Μπροστά η παρουσία του Τζιούμπα ( με 9 γκολ σε 10 αγώνες στα προκριματικά) δεσπόζει ενώ στην μεσαία γραμμή ξεχωρίζει ο Γκολοβίν της Μονακό όσο ο Τσερίσεβ της Βαλένθια είναι ανέτοιμος λόγω τραυματισμού.

Στα μετόπισθεν ωστόσο έχουν θεματάκια ειδικά στις στημένες μπάλες και αυτό με αντίπαλο τον Λουκάκου ενδέχεται να το .. πληρώσουν απόψε.

Το Βέλγιο έκανε επίδειξη δύναμης στα προκριματικά με 10/10 και 4-3 τέρματα ενώ στο διάβα της παρέσυρε και την Ρωσία την οποία κέρδισε βέβαια δις με 3-1 και 4-1 αντίστοιχα.

Στα φιλικά δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα αφού έφερε 1-1 με την εθνική μας ομάδα και κέρδισε στο ρελαντί με 1-0 την Κροατία έχοντας ως κοινό παρανομαστή ωστόσο τα πολλά πειράματα που έκανε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο των “Κόκκινων Διαβόλων”.

Είναι εκτός ο Βίντσελ και δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του ο Ντε Μπρούινε μετά τον τραυματισμό του στο πρόσωπο στον τελικό του Champions League.

Την ίδια ώρα ο Εντέν Αζάρ θα ξεκινήσει από τον πάγκο αλλά όλοι οι υπόλοιποι “αστέρες” είναι διαθέσιμοι και θα παραταχτούν κανονικά στην σέντρα του Κρεστόβσκι προεξέχοντος του Λουκάκου.

Προϊστορία: Το Βέλγιο έχει κερδίσει στα 5/6 μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μάλιστα σκοράρει τουλάχιστον 3 γκολ στα αντίστοιχα τρία τελευταία ματς απέναντί στους Ρώσους.

 

 

 

* Η απόδοση του 1,75 με ικανοποιεί για μια πιθανή νίκη των Βέλγων μέσα στην Αγία Πετρούπολη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x