ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Βιτόρια – Οπεράριο

Βραζιλία Β΄: Βιτόρια – Οπεράριο
Spread the love

Στο «Μπαραντάο» του Σαλβαντόρ το τελευταίο χρονικά ματς όχι μόνο του σημερινού, αλλά και ολόκληρου του προγράμματος της 3ης αγωνιστικής, με την Βιτόρια να φιλοξενεί την Οπεράριο, έχοντας στόχο να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένας βαθμός για την Βιτόρια στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς το οδυνηρό, τουλάχιστον βάσει εικόνας, 0-1 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας τη Ναούτικο, διαδέχθηκε το 1-1 της πρεμιέρας στην έδρα της Γκουαρανί. Κυρίαρχος η Βιτόρια στο ματς με τη Ναούτικο, στο οποίο είχε σπουδαίες ευκαιρίες και δύο οριζόντια δοκάρια και στο οποίο όμως «τιμωρήθηκε» στη μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθεια της αντιπάλου της, από μία σέντρα σουτ σχεδόν από το πουθενά, στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (47΄). Μεγάλη επιτυχία πάντως στην συνέχεια, καθώς ακολούθησε μεσοβδόμαδα το 3-1 μέσα στο Πόρτο Αλέγκρε σε βάρος της Ιντερνασιονάλ, στο μεταξύ τους επαναληπτικό για τον 3ο γύρο του κυπέλλου, με το οποίο ανέτρεψε την ήττα με 0-1 στην πρώτη κόντρα τους στο Σαλβαντόρ. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, τρεις βαθμοί για την Οπεράριο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς η ομάδα της Πόντα Γκρόσα μετά την έκπληξη της πρεμιέρας και το 2-0 μέσα στο Ρίο σε βάρος της Βάσκο, ηττήθηκε με το βαρύ 2-5 στο γήπεδο της την περασμένη εβδομάδα από την Γκουαρανί. Ακολούθησε μεσοβδόμαδα, η ήττα με 0-1 στην έδρα της Λοντρίνα, στον πρώτο τελικό του τοπικού πρωταθλήματος Παραναένσε, όπου είδε την αντίπαλο της να βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα και να παίρνει φυσικά προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Λευκή ισοπαλία το 2019, ενώ 1-1 το 2020, στις δύο μονομαχίες ανάμεσα στην Βιτόρια και την Οπεράριο την τελευταία δεκαετία στο Σαλβαντόρ.

Με καλή ψυχολογία μετά την εντυπωσιακή ανατροπή και την πρόκριση μεσοβδόμαδα σε βάρος της Ιντερνασιονάλ η Βιτόρια, η οποία θα θέλει σήμερα να σπάσει το ρόδι στο πρωτάθλημα, εκτιμώντας πως θα τα καταφέρει, αν είναι φυσικά προσεκτική αλλά και πιο εύστοχη σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Ναούτικο. Αξιόμαχος αντίπαλος επίσης η Οπεράριο, αλλά ταυτόχρονα και ομάδα με συγκεκριμένο ταβάνι.

Εκτίμηση:  1

 

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x