ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Euro2020: Ισπανία- Σουηδία

Euro2020:  Ισπανία- Σουηδία
Spread the love

H Ισπανία, με τρεις κατακτήσεις Euro στο παλμαρέ της εκ των οποίων οι δυο στα τρία πιο πρόσφατα, μπαίνει στο τουρνουά με ένα πλήρως ανανεωμένο ρόστερ αφού είναι ενδεικτικό πως μόλις 4/24 παίκτες έχουν πατήσει τα πρώτα “άντα” αλλά δίχως να στερείται ταλέντο και ποιότητα άρα και βλέψεις για να φτάσουν ψηλά σε αυτή την διοργάνωση.

Αν εξαιρέσουμε το 2004 οι “Φούριας Ρόχας” έχουν προκριθεί και στις πέντε άλλες περιπτώσεις στα νοκ άουτ και κακά τα ψέμματα μετέχοντας στον 5ο όμιλο απέναντι στην Σουηδία, την Πολωνία και την Σλοβακία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά.

Από το 2019 αριθμούν μόλις μια ήττα (Ουκρανία 1-0 για το Nations League) σε 23 παιχνίδια τους ενώ από αυτά οι 14 είναι νίκες και οι 8 ισοπαλίες με σημείο αναφοράς το επιβλητικό 6-0 επί της Γερμανίας.

Στα προκριματικά μέτρησε 8/10 νίκες όπου βέβαια ήταν αήττητη με 31 γκολ ενεργητικό που δημιουργεί εξ ορισμού μεγάλες προσδοκίες και για αυτό το τουρνουά.

Εκτός είναι ο Μπουσκέτς λόγω Covid19 και στο “4-3-3” του Λουίς Ενρίκε θα δούμε στα χαφ τους: Ρόδρι- Κόκε και τον Τιάγκο ενώ στην επίθεση η τριπλέτα θα απαρτίζεται από τους: Όλμο- Μορένο και τον Φεράν Τόρες.

Η Σουηδία τερμάτισε στην 2η θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Ισπανία στον προκριματικό όμιλο (1-1, 3-0) άρα πάνω- κάτω ξέρει τι να περιμένει από την αποψινή της αντίπαλο.

Μπαίνει με καλή ψυχολογία απόρροια των καλών αποτελεσμάτων στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της όπου ήταν όλα νικηφόρα ενώ στα δυο τελευταία κέρδισε την Φιλανδία με 2-0 και την Αρμενία με 3-1.

Μπορεί στο τελευταίο Μουντιάλ να προκρίθηκε στα προημιτελικά αλλά νωρίτερα στα δυο προηγούμενα Εuro τερμάτισε στην τελευταία θέση και στις δυο περιπτώσεις στην φάση των ομίλων.

Εκτός ο 40χρονος Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς λόγω τραυματισμού και έτσι στο κλασικό “4-4-2” το επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Μπεργκ και ο Ισαάκ.

Προϊστορία: Η Ισπανία έχει κερδίσει και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της όπου ήταν γηπεδούχους την Σουηδία με μηδέν παθητικό.

* Σε απόδοση 3,70 θα ρισκάρω εδώ το Combo του Άσου με το Goal γιατί θεωρώ πως οι Φούριας Ρόχας θα κερδίσουν αλλά θα δεχτούν και τέρμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Goal


(Visited 20 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x