Euro2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Euro2020: Ιταλία- Ελβετία

Euro2020:  Ιταλία- Ελβετία
Spread the love

Οι Ιταλοί με τον “αέρα” του 3-0 επί της Τουρκίας στην πρεμιέρα τους αλλά και την ώθηση που τους δίνουν οι τιφόζι στις εξέδρες του Ολίμπικο είναι και απόψε το φαβορί απέναντι στην σκληροτράχηλη Ελβετία που αδικείται από το 1-1 απέναντι στην Ουαλία και θα ψάξει είτε απόψε είτε κόντρα στην Τουρκία ένα “τρίποντο” για να ισχυροποιήσει την συμμετοχή της στους “16”.
Η Σκουάντρα Ατζούρα διεύρυναν το αήττητο τους στα 28 παιχνίδια παντού και εάν κερδίσουν την Ελβετία απόψε θα γίνουν και επίσημα η 1η χρονικά ομάδα στο τρέχον τουρνουά που θα έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για τους “16” του θεσμού.
Με όπλο την άμυνα της αφού είναι χαρακτηριστικό πως έχει φτάσει τα 9 διαδοχικά ματς με μηδέν παθητικό σε όλες τις διοργανώσεις ή αλλιώς τα 875 αγωνιστικά λεπτά από το τέρμα που πέτυχε ο Φαν Ντε Μπεεκ της Ολλανδίας τον μήνα Οκτώβριο.
Πάντως είναι αξιοσημείωτο πως 2/2 σε εκκίνηση τελικής φάσης Euro οι Ιταλοί έχουν πετύχει μόλις δυο φορές , το 2000 και το 2016, σε 9 συνολικά συμμετοχές τους.
Εκτός ο Πελεγκρίνι, αμφίβολοι οι: Βεράτι, Φλορέντσι και ο Μπεράρντι.
Η Ελβετία με βάση την εικόνα της άξιζε να κερδίσει αλλά τελικά έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Ουαλία στην δική της πρεμιέρα και έτσι αριθμεί 4/4 ισοπαλίες στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε αυτή την φάση.
Εάν φέρει την 5η συνεχόμενη απόψε θα είναι ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης.
Είναι αήττητοι στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις ενώ αξίζει να αναφερθεί πως οι 5/6 τελευταίες τους νίκες έχουν επιτευχθεί εντός έδρας αφού εκτός αριθμούν μόλις 2/10 “εξορμήσεις” τους. Κομπλέ αποστολή.
Προϊστορία: Η Ιταλία έχει φέρει τρεις ισοπαλίες στα αντίστοιχα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα και οι τρεις ήταν Under 2,5 και Χ από το ημίχρονο.

* Κόντρα στην πρόσφατη προϊστορία σκέφτομαι να ποντάρω σε νίκη των Ιταλών σε απόδοση 1,70 γιατί έχουν το momentum παίζουν μέσα στην Ρώμη και οι Ελβετοί εκτός έδρας χάνουν πολύ από την δυναμική τους. Μου αρέσει πολύ πάντως το Χ στο ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1


Standings provided by SofaScore LiveScore

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x