ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Euro: Αγγλία- Σκωτία

Euro: Αγγλία- Σκωτία
Spread the love

Στο Γουέμπλεϊ η Αγγλία υποδέχεται την Σκωτία σε ένα Βρετανικό ντέρμπι για πρώτη φορά σε τελική φάση σε major διοργάνωση για 115η φορά συνολικά και 100η σε επίσημο ματς.
Τα “Τρία Λιοντάρια” επικράτησαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 1-0 της Κροατίας στην πρεμιέρα τους με το τέρμα του Στέρλινγκ στις αρχές της επανάληψης και πλέον ψάχνουν απόψε το back to back σε “τρίποντα” για να εξασφαλίσουν πρόκριση βάζοντας πλώρη και για την πρωτιά στο γκρουπ.
To momentum για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι ιδανικό αφού η Αγγλία αριθμεί 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων μάλιστα οι τρεις πιο πρόσφατες ήταν από αυτές που αποκαλούμε “επαγγελματικές” δηλαδή με ακριβές σκορ: 1-0. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία της ήττα στο Γουέμπλεϊ ήταν στις 14/10/20 από την Δανία (0-1) για το Nations League ενώ η αμέσως προηγούμενη μετά το Μουντιάλ του 2018 ήταν από την Ισπανία στις 8/09/18.
Δεν αποκλείεται να δούμε την ίδια ακριβώς 11άδα με αυτήν της πρεμιέρας παρά το γεγονός πως ο Μαγκουάιρ και ο Γκρίλις είναι πλέον διαθέσιμοι αλλά πιθανότατα θα ξεκινήσουν από τον πάγκο.
Οι Σκωτσέζοι δεν ήταν κακοί απέναντι στους Τσέχους στην πρεμιέρα τους , τόσο στο 0-0 όσο και μετά το 1-0, αλλά πλήρωσαν τα αμυντικά κενά τους, την επιθετική τους δυστοκία και το γεγονός πως απέναντι τους έκανε το παιχνίδι της ζωής του τόσο ο Σικ όσο και ο Βάτσλικ.
Πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ αφού με ακόμη μια ήττα απόψε “ψαλιδίζονται” στο ελάχιστο οι πιθανότητες για να βρεθεί η ομάδα του Στιβ Κλάρκ στα νοκ άουτ για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Οι φιλοξενούμενοι την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσουν στην Γλασκόβη την Κροατία.
Πριν την ήττα της πρεμιέρας μετρούσαν πέντε διαδοχικά ματς δίχως ήττα αλλά εκτός έδρας χάνουν αρκετή από την δυναμική τους αφού έχουν χάσει 2/3 αντίστοιχα παιχνίδια τους στο Nations League και απέσπασαν μια ισοπαλία με το Ισραήλ.
Επιστρέφει ο Τίρνι αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό και δεν αποκλείεται να είναι στην 11άδα.
Δεν αλλάζει το “3-5-2” αλλά με τον αμυντικό της Αρσεναλ ως αριστερό στόπερ και τον Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ αριστερό φουλ μπακ ενώ ο Τσε Άνταμς θα ξεκινήσει στην επίθεση με τον Ντάικς της ΚΠΡ.
Προϊστορία: Τα 4 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo ο Άσος με το Under 3,5 αφού πιστεύω πως οι Εγγλέζοι θα πάνε το ματς συντηρητικά με προσοχή στην άμυνα και έμφαση στις αντεπιθέσεις με Μάουντ, Στέρλινγκ και Κέιν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 3,5


England – Scotland Ζωντανά αποτελέσματα

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x