ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Παλμέιρας – Αμέρικα Μινέιρο  

Βραζιλία: Παλμέιρας – Αμέρικα Μινέιρο  
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την κυπελλούχο Βραζιλίας και κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Παλμέιρας, σε ρόλο φαβορί φιλοξενώντας στο «Αλιάνζ Πάρκε» τη νεοφώτιστη και χωρίς γκολ ακόμα στο πρωτάθλημα, Αμέρικα Μινέιρο.

Επτά βαθμοί για την Παλμέιρας στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, βλέποντας την κάτοχο του Λιμπερταδόρες, μετά το 0-1 της πρεμιέρας στο «Μαρακανά» από την πρωταθλήτρια Φλαμένγκο, να επικρατεί 3-1 στο «Αλιάνζ Πάρκε» της Σαπεκοένσε, να μένει στο 1-1 στο εντός έδρας ντέρμπι με την Κορίνθιανς και να κερδίζει 3-0 εκτός της Ζουβεντούδε. Τα απολύτως απαραίτητα από την Παλμέιρας στο ματς στην έδρα της Ζουβεντούδε, στο οποίο άνοιξε το σκορ στο πενήντα τρία από αυτογκόλ των γηπεδούχων και στο οποίο «καθάρισε» ουσιαστικά, με την κοντινή κεφαλιά του Ντέιβερσον στο εξηκοστό τρίτο λεπτό. Χαλάρωση στην συνέχεια από την Παλμέιρας, δίνοντας την ευκαιρία στην Ζουβεντούδε να φανεί από το πουθενά απειλητική, με την «βερντάο» όμως να αποφασίζει να φορτσάρει και πάλι λίγο πριν το φινάλε, φτάνοντας στο 3-0, με περίτεχνο, εντός περιοχής πλασέ του Μπρένο Λόπες, στο ογδοηκοστό έβδομο λεπτό.

Στην άλλη πλευρά, ένας βαθμός για την Αμέρικα Μινέιρο, αυτός της περασμένης εβδομάδας στο εντός έδρας 0-0 στο ντέρμπι νεοφώτιστων με την Κουιαμπά, ενώ άξιο αναφοράς για την ομάδα του Μπέλο Οριζόντε, πως είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει γκολ. Με υπηρεσιακό και στο σημερινό ματς, με την είδηση να είναι πως έχει συμφωνήσει να την αναλάβει ο Βάγκνερ Μανσίνι, έχοντας προηγηθεί νωρίτερα, το 0-1 της πρεμιέρας στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε, το 0-1 φιλοξενώντας την Κορίνθιανς και το 0-2 στο «Μαρακανά» από την πρωταθλήτρια Φλαμένγκο.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Παλμέιρας, μία για την Αμέρικα Μινέιρο και τρεις ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Ρίο, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Πιεσμένη και με πρόβλημα στο σκοράρισμα η νεοφώτιστη Αμέρικα Μινέιρο, εκτιμώντας πως αν δεν έχει σύμμαχο την τύχη και δεν ξεπεράσει το ταβάνι της, πολύ δύσκολα θα αποφύγει την ήττα σήμερα στο «Αλιάνζ Πάρκε».

Εκτίμηση:  1

(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x