ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Euro2020

Εuro 2020 : Ιταλία-Ουαλία

Εuro 2020 : Ιταλία-Ουαλία
Spread the love

Στο “Ολύμπικο” της Ρώμης, η Σκουάντρα Ατζούρα φιλοξενεί ,ουσιαστικά, την Ουαλία στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

 

Οι Ιταλοί κάνουν ένα απόλυτα εντυπωσιακό, αλλά κυρίως ουσιαστικό Euro  που τους έχει φέρει δύο απόλυτα εντυπωσιακές νίκες  κόντρα σε Τουρκία και Ελβετία  με το ίδιο σκορ, (3-0), δείχνοντας μία εξαιρετική ισορροπία  στα παιχνίδια της και δείχνοντας τον απόλυτο χαρακτήρα ομάδας. Στο πρώτο παιχνίδι κορυφαίος είχε βγεί ο Σπινατσόλα και στο δεύτερο ο Λοκατέλι. Συνεχίζει σε τρομερή κατάσταση και ο Ιμόμπιλε που έχει βάλει ήδη δύο γκολ.

29 ματς αήττητη ,ένα απομένει για να ισοφαριστεί το απόλυτο ρεκορ που κατέχει η ομάδα από το  μακρινό 1930. Παράλληλα, δεν έχει δεχτεί γκολ για 10 ματς, τελευταία φορά το 1-1 με την Ολλανδία. Εκτός οι τραυματίες Φλορέντσι και Κιέλίνι, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο Μαντσίνι ενδέχεται να κάνει αλλαγές ,με τους Μπελότι,Μπερναντέρσκι και Κριστάντε να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν.

Οι Ουαλοί, έκαναν εξαιρετικό ματς με τους Τούρκους τους οποίους κέρδισαν με 2-0 χάρις στις ισάριθμες ασίστ του Magic Μπέιλ  και τα γκολ των Ράμσει και Ρόμπερτς. Είχε προηγηθεί  το 1-1 με τους Ελβετούς.  Αν κερδίζει ,παίρνει την πρώτη θέση . Ομάδα ικανή να κάνει ζημιές, έχει δείξει συνέπεια στα παιχνίδια της, είναι ιδιαίτερα γρήγορη στο τρανζίσιον και με τον Μπειλ σε τρομερή κατάσταση μπορεί να κα΄νει πολλά. .

Προϊστορία: 5-0-1 υπέρ των Ιταλών που είχαν χάσει με 2-1 το 2002 , για τα προκριματικά του euro 2004.

Εκτίμηση: Ειναι ερωτηματικό το πως η Ιταλία θα διαχειριστεί το ματς με απουσίες και όχι τους βασικούς. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχει το “θέλω” της πρώτης θέσης.  Τα πολλά γκολ μοιάζουν καλύτερη επιλογή ,με δεύτερη τα 2-3 τέρματα

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x